Як підготуватися до ЗНО

На канікулах школярі звикли відпочивати від навчання, але до майбутніх абітурієнтів це не стосується. Вже скоро їм доведеться здавати зовнішнє незалежне оцінювання.

За чотири місяці потрібно підтягнути знання з кількох предметів і зробити це самостійно не так просто. Куди бігти – до бібліотеки, репетитора чи на відповідні курси? До речі, на сайті https://www.kramatorsk.info/view/280813 ви дізнаєтесь про особливості і переваги курсів підготовки до ЗНО. 

Сайти із тестами

Це те, з чого можна розпочати свою підготовку, тобто пройти тести за минулі роки – їх не проблема знайти онлайн. Вони покажуть приблизний рівень знань та визначать, де є проблеми та треба ще попрацювати. Після чого можна написати план і щодня виділяти на заняття 1-2 години.

На деяких сайтах опубліковано перелік необхідних знань для ЗНО. Абітурієнту потрібно знайти їх самому та вивчити. Подібні майданчики часто пропонують і тренувальні оцінювання. В інтернеті є ще й форуми, де учні можуть спілкуватися з викладачами на будь-які теми щодо зовнішнього незалежного оцінювання.

Репетиторство

Індивідуальні заняття - задоволення не з дешевих, причому чи принесе воно користь стає ясно не відразу. Добре, якщо вдалося знайти досвідченого вчителя за рекомендаціями знайомих, а іноді доводиться наймати репетитора навмання і сподіватися, що він дасть хороші знання та навички дитині.

Онлайн-підготовка до ЗНО

Такий варіант підійде відповідальним та зібраним дітям, які готові займатися самостійно. В інтернеті можна знайти багато платних та безкоштовних ресурсів із корисним контентом: відеолекціями, теорією з рекомендованих джерел, додатковими завданнями.

На платних платформах є комунікація з фахівцями. Якщо у школяра під час навчання виникнуть будь-які питання, він може поставити їх вчителю прямо на сайті або поштою. На таких сервісах можна знайти безкоштовні матеріали, доступні всім бажаючим.

Курси з підготовки до ЗНО

Тим, кому складно даються самостійні заняття в домашніх умовах, а репетиторські послуги не по кишені, можна звернути увагу на курси. Підготовка до ЗНО таких курсів проводиться провідними викладачами. Школяр може вибрати якийсь один предмет або відвідувати кілька видів занять: фізику, географію, українську мову та літературу, англійську мову, математику, історію України.

Курс з підготовки до ЗНО із досвідченими викладачами суттєво підвищує шанси школяра успішно здати оцінювання. Навчання групи не виключає індивідуального підходу, тому кожна дитина добре засвоює матеріал.