Чи можна отримувати дохід з нерухомості в Туреччині?

Туреччина впевнено займає лідируючі позиції у списку країн, які є найбільш популярними серед туристів. Одним із найпопулярніших курортних міст країни є сонячна Аланія — затишне містечко для відпочинку на мальовничому узбережжі Середземного моря.

І що може бути краще, ніж мати власну нерухомість у цьому райському куточку? Квартири в Аланії можна використовувати для постійного проживання або особистого відпочинку під час відпустки та здавати їх в оренду туристам. А придбати таку нерухомість допоможуть спеціалісти TURKEY PROPERTY GROUP.

Квартира в Аланії: комфортний відпочинок та стабільне джерело доходу

Щороку сотні туристів приїжджають в Аланію, щоб погрітися на сонечку, насолодитися мальовничими краєвидами та відпочити з комфортом. Одним з найпопулярніших районів міста є Махмутлар, але квартири та будинки в інших районах також мають високий попит. Власна нерухомість в Аланії — це безсумнівно вигідно! Маючи своє житло в такому курортному місті, можна здавати його в оренду практично цілий рік. Завдяки м'якому клімату пляжний сезон триває в Аланії до 9 місяців на рік. А безліч розваг приваблюють у це місто відпочиваючих навіть у холодну пору року.

Купивши квартиру на середземноморському узбережжі Аланії можна відбити до 10% її вартості вже за перший сезон здачі апартаментів в оренду! У Махмутларі та інших районах міста є нерухомість на будь-який смак та бюджет. Квартири можна здавати для проживання або комерційних цілей, а також комфортно відпочивати в таких апартаментах особисто під час відпустки. Розвинена інфраструктура, зручні транспортні розв'язки та комфортні умови для життя роблять Аланію ідеальним місцем для відпочинку із друзями чи родиною.

Від чого залежить ціна на квартири в Аланії?

Існує думка, що купити квартиру в Аланії можуть тільки забезпечені люди, але фахівці TURKEY PROPERTY GROUP успішно спростовують цю помилку. А якщо купувати нерухомість від забудовника ще на етапі будівництва, можна добре заощадити. На ціну квартири впливає кілька факторів:

  • площа житла розкішний пентхаус обійдеться дорожче за невелику квартирку, але кожен з цих варіантів знайде попит серед своєї категорії туристів;
  • престижність району Махмутлар пропонує бюджетні варіанти нерухомості, а в жвавому Авсалларі житло коштуватиме дорожче;
  • ступінь розвитку інфраструктури якщо біля об'єкта є розважальні центри та інші місця для відпочинку, то ціна буде вищою;
  • рівень комфорту — елітна вілла на узбережжі коштуватиме дорожче за бюджетну квартиру, оскільки має присадибну територію, більш сучасний ремонт та інші атрибути розкоші.

Купівля нерухомості в Туреччині — це впевнений крок до фінансової стабільності у майбутньому. Ціни на квартири та будинки в Аланії щороку зростають, тому таке придбання точно окупиться. А особисте житло в Туреччині може стати передумовою для оформлення посвідки на проживання в цій країні.