Різновиди та основні характеристики asus vivobook

Asus — ноутбуки, які виготовляються у Тайвані і відрізняються високою популярністю. Популярність обумовлена тим, що широкий асортимент функцій та нові розробки можна придбати за найдоступнішою ціною.

Особливості вибору пристроїв asus vivobook

Лінійки пристроїв розділені на кілька великих таборів. Від виду лінійки залежить формат моделей та особливості їх роботи. Варто враховувати, що техніка може мати кілька модифікацій, які відрізняються потужними характеристиками, деякими особливостями конструкції. Одними з найпопулярніших на даний момент вважаються пристрої лінійки asus vivobook. Це дуже тонкі і сучасні пристрої, які призначені для щоденного використання. Їх можна придбати за доступною ціною.

В асортименті компанії Asus можна придбати і zenbook. У принципі він практично нічим не відрізняється від попередньої лінійки, хіба що представляє її покращений вигляд, тому належить до пристроїв преміум класу. Велике значення має не лише лінійка, а ще й літерне позначення. Необхідно звертати увагу на літери, що стоять біля назви лептопа. На даний момент найбільш поширеними є моделі серії X.

Різновиди та основні відмінності asus vivobook

Залежно від літерних позначень після напису vivobook, можна визначити технічні характеристики та естетику моделі.

Різновиди asus vivobook:

  • Vivobook — це техніка середнього класу, яка відрізняється барвистою клавіатурою, а також наявністю сканера відбитка пальця. Крім того, є підсвічування клавіатури та клавіш. Все це можна придбати за доступною ціною. У лінійці можна знайти моделі яскравого кольору, що ідеально підійдуть для дівчат.
  • Якщо біля назви пристрою стоїть буква S, це означає, що техніка набагато краща за попередню модель, відрізняється комфортністю та продуктивністю роботи. Пристрій доповнений потужнішим процесором, також є можливість швидкої зарядки, якісна акустика. Тому такі пристрої ідеально підійдуть для людей, які не уявляють свого життя без музики, відео.
  • Vivobook Pro — це моделі, які відносяться до пристроїв досить високої цінової категорії. Внаслідок цього їх можна використовувати як для роботи, так і складних професійних завдань. Через потужний процесор і відмінну відеокарту, пристрій може стати чудовою заміною домашнього персонального комп'ютера. Тому на пристроях можна грати в ігри, займатися складанням креслень.

У лінійці є пристрої невисокої цінової категорії. До них відноситься Vivobook мах. Це апарати, що ідеально підходять для домашнього використання, навчання. Хороший варіант для школярів, які перебувають на дистанційному навчанні.