Dr. Jart+ — преміальний догляд за шкірою

Корейська косметика настільки міцно влаштувалась у нашій б'юті рутині, що вже складно уявити свій догляд, без жодного засобу з Кореї. Тисячі різноманітних продуктів та безліч брендів, іноді можуть закрутити голову любителям косметики.

Корейська косметика настільки міцно влаштувалась у нашій б'юті рутині, що вже складно уявити свій догляд, без жодного засобу з Кореї. Тисячі різноманітних продуктів та безліч брендів, іноді можуть закрутити голову любителям косметики. Тому знати основну інформацію про якусь корейську марку дуже корисно. Це допоможе підібрати необхідний догляд та орієнтуватися в асортименті косметичних засобів. У цій статті ми розповімо про південнокорейський бренд Dr. Jart+, який підкорив своєю косметикою Корею, Україну, Європу та Америку.

Dr. Jart+ — трохи про історію компанії

Бренд dr jart був заснований у 2005 році вченим та доктором медичних наук Сон Чге Чжоном. Вся косметична продукція компанії створювалася під чуйним керівництвом засновника та команди вчених, що дозволило Dr jart досягти швидкого успіху на косметичному ринку Кореї. Так роблячи популярною свою продукцію не тільки в Кореї, а й за її межами, бренд часто ставав партнером тижня моди в Нью-Йорку.

Велику любов компанія Доктор Джарт також отримала за рахунок того, що втілює корейські традиції поєднані з європейським підходом. Тому, даний бренд має велику популярність у багатьох країнах, а косметика Dr Jart тримається в топі у міжнародних інтернет магазинах.

Чому на бренд Dr. Jart+ варто звернути увагу?

  • Компанія виробляє засоби для догляду за обличчям та тілом. В арсеналі доктор джарт є кілька основних лінійок догляду: Ceramidin (для відновлення шкіри), Cicapair (заспокійлива лінія для чутливої дерми), Teatreement (для проблемної шкіри з акне), Vital Hydra Solution (базова зволожуюча лінія засобів), V7 (вітамінні засоби для сяйва дерми) та інші.
    Також, Dr jart виробляє декоративну косметику та славиться своїми якісними ВВ-кремами. Тому, в цій марці ви точно зможете підібрати ефективний догляд та відмінні продукти для макіяжу.
  • Бренд Dr.Jart+ має своє власне виробництво та лабораторії. Це дозволяє повністю контролювати якість косметики та створювати нові засоби з запатентованими складами.
  • Незважаючи на те, що компанія Доктор Джарт відносить себе до преміального сегменту косметики. Бренд все ж таки намагається утримувати одну і ту ж цінову політику, без особливого підняття цін.

Де придбати косметику від бренду Доктор Джарт?

В інтернет-магазині Cosmic представлений великий асортименти косметики з Південної Кореї Доктор Джарт. Ми співпрацюємо тільки з офіційними представниками корейських компаній, тому абсолютно впевнені у якості та оригінальності продукції. Також на нашому сайті ви завжди можете скористатися консультацією для підбору косметики.

На Cosmic постійно оновлюються знижки на різні категорії товарів. Ми завжди стежимо за новинками косметики, щоб ви могли придбати їх у нас на сайті. Також, крім роздрібної торгівлі, на Cosmic є вигідна оптова програма. Вам достатньо створити оптовий обліковий запис і зробити замовлення за умовами опту. А ми в свою чергу постараємося якнайшвидше доставити ваше замовлення в будь-яке місто України.

Джерело: cosmic.net.ua