Натальна карта: що це і як впливає на долю

Останнім часом словосполучення «натальна карта» дедалі частіше з'являється у світських розмовах. Одні з її допомогою змогли розібратися у своєму житті, інші з певними питаннями.

Натальна карта - це карта розташування планет і сузір'їв на небі в момент народження людини. Вона абсолютно індивідуальна. Астрологи називають її зірковим чи небесним паспортом людини.

Розшифрувавши карту, ви познайомитеся не лише зі своєю долею, а й особливостями своєї особистості. А замовити натальну карту по даті народження ви зможете на сайті astromix.net 

Що може розповісти натальна карта?

Натальная карта допомагає виявити сильні і слабкі сторони характеру людини, сфери у яких йому супроводжуватиме успіх, де він зможе застосувати себе і розкрити свій талант, в натальній карті є відомості про те, яких людей ми вибираємо для себе по життю, а також те, яким подобаємося ми самі.

Натальна карта може підказати, де на людину можуть чекати неприємності, що допоможе їх уникнути.

Як розшифрувати натальну картку?

Щоб скласти та розшифрувати натальну карту, потрібно перейти за посиланням astromix.net/birth-chart/, вбити свою точну дату та місце народження, і слідувати подальшій інструкції. 

Розшифровка натальної карти за датою народження ґрунтується на кількох складових. Це те, в яких знаках зодіаку знаходяться планети, в якому знаку зодіаку було сонце, що сходить у момент вашого народження - Асцендент, взаємини між планетами і будинки, в які вони потрапили. Загалом у гороскопі міститься 10 планет нашої сонячної системи, 12 знаків зодіаку та 12 будинків.

Якщо ваше сонце в момент вашого народження знаходилося в Тільці, то вважається, що по гороскопу ви Тілець. Однак на вас також велике значення можуть надавати й інші планети. Сонце – це те, що нам дано від природи, наші таланти та нахили. Положення Меркурія – показник особливостей інтелекту, Венери – можливості відчувати прекрасне, мистецтво, природу. Марс характеризує сексуальність та активність. Юпітер відповідає за вміння радіти життю, Сатурн – за витримку та волю. Уран, Нептун і Плутон – найвищі планети, які впливають на цілі покоління.

Які показники в натальній карті впливають на особистість людини?

Сонце, Місяць і Асцендент – те, в яких знаках вони знаходяться, в яких будинках і як між собою взаємодіють – все це розповідає про характер, таланти та темперамент людини. Вони показують слабкі та сильні сторони особистості. Ви можете подивитись, де вони були розташовані в момент вашого народження, а також їх значення в Інтернеті на спеціалізованих сайтах безкоштовно.

Сонце показує основні потреби особистості. Наприклад, тільці характеризуються любов'ю до смачної їжі та гарної обстановки, леви тяжіють до галасливих компаній, а терезів приваблює богемне життя. Асцендент покаже, як людина звикла домагатися мети. Наприклад, якщо він у Близнюках, то перед нами може постати гіпертовариська людина, якщо в Козерозі, то замкнута.

Для характеристики особистості дуже важливим є Меркурій – це показник інтелекту. Власники Меркурія в Тельце повільно розуміють, в Овні - навпаки поспішають висловитися не подумавши, у Близнюках і Діві - мають здібності до наук. Венера розповість про те, яка людина в коханні.

Будинки - це сектори, де розташовуються планети. Усього їх 12. Вони відповідають 12 знакам зодіаку, але можуть не співпадати. Будинки нумеруються римськими цифрами. Кожен з них має своє значення і впливає на планети, які в них потрапили, а отже, і на долю людини. Наприклад, якщо Венера потрапляє до XII будинку, що означає внутрішнє життя та таємницю, то вважається, що власник такого гороскопу буде схильний приховувати своє особисте життя.