Етиловий спирт Люкс — замовити оптом або вроздріб

Актуальною проблемою на вітчизняному ринку алкоголю є пошук надійного та відповідального постачальника етанолу класу Люкс.

Почастішали випадки, коли недобросовісні учасники ринку реалізують низькоякісний продукт дешево, користуючись довірою малодосвідчених клієнтів. Тому слід бути уважним при купівлі такого специфічного товару. Спирт, який виготовляється у невідповідних умовах, може становити загрозу для життя та здоров'я людини. Він може спровокувати розвиток алкогольного синдрому та викликати сильну інтоксикацію організму.

Спирт марки Люкс та особливості його виготовлення

Сертифікований етанол класу Люкс визнаний нешкідливим для оточуючої середи, тому може використовуватися у різноманітних галузях народного господарства, включаючи кондитерську справу, харчову індустрію, хіміко-фармацевтичну та алкогольну промисловість. Також напій використовується для виробництва елітного алкоголю з м'яким смаком та нейтральним ароматом.

При виробництві етанолу Люкс беруть участь зернові культури, овочі та картопля. Саме в цих інгредієнтах у підвищених концентраціях міститься цукор та крохмаль. Сировина проходить попередню перевірку на відповідність необхідним критеріям. У виробничій технології передбачено використання лише харчових сортів злаків.

Етиловий спирт Люкс виготовляється шляхом зброджування рослинної сировини. Бродіння проходить у великих чанах із застосуванням спеціальних штамів спиртових дріжджів. Спирт переганяють на ректифікаційних колонах, після чого кілька разів очищають за допомогою механічних фільтрів зі срібними пластинами. Суворе дотримання всіх стадій технологічного циклу гарантує отримання на виході високоякісного етанолу класу Люкс, що відповідає заявленим параметрам.

Замовлення спирту Люкс оптом та вроздріб

Придбати етанол у компанії bitspirt.com можна у будь-якій потрібній кількості. Регулярне поповнення товарних залишків забезпечує швидке виконання оптових та роздрібних замовлень. Особливостями реалізованого спирту Люкс є:

  • використання під час виробництва сировини рослинного походження;
  • відсутність у складі продукту токсинів та шкідливих добавок;
  • виробництво продукції на високотехнологічному обладнанні.

На сьогодні спирт класу Люкс б'є рекорди затребуваності на ринку алкоголю. З нього виготовляють міцні алкогольні напої. Найбільшу небезпеку для людського організму становить сивушне масло. Воно може негативно впливати на працездатність печінки. При високому відсотковому вмісті сивушних олій в етанолі людина може страждати на похмільний синдром у тяжкій формі. За показником очищення від сивушної олії етанол Люкс дорівнює елітному спирту Пшенична сльоза.