Як тренерство та робота над собою допомогли Глорії Юртаєвій відкрити власну справу

Глорія Юртаєва — молода та амбіційна тренерка, яка народилася м. Калуш, вирізняється серед інших нестандартним підходом до роботи. Дівчина впевнена, що для гарного результату потрібно враховувати не тільки фізичне здоров’я, а і психологічне. Знайомство з новим клієнтом Глорія починає з детальної діагностики здоров’я.
Мета Глорії — не отримання прибутку та сухе відпрацювання завчених вправ, а навчання та розвиток клієнта

Перший етап — це визначення цілі клієнта. Другий — перевірка стану попереку, грудного відділу та осанки. Після цього клієнт проходить анкетування, яке складається з питань щодо здоров’я та харчових звичок. І тільки після збору повної інформації, Глорія складає план тренувань та меню з урахуванням уподобань та норми калорійності продуктів: білки, жири, вуглеводи (КБЖВ).

Як зазначає тренерка, її мета — не отримання прибутку та сухе відпрацювання завчених вправ, а навчання та розвиток клієнта, визначення його психологічних бар’єрів. Саме тому Глорія постійно вдосконалюється, проходить курси з  психології та нутриціології. Дівчина запевняє, що заняття спортом допомогли їй не тільки вдосконалити власне тіло, але і отримати такі якості як постійність, наполегливість та цілеспрямованість. Більше того — з’явилася енергія для нових починань.

Нещодавно Глорія відкрила в Івано-Франківську власний клінінговий сервіс «Namo» www.namo.if.ua , робота у якому приносить їй не менше задоволення, ніж тренерство. Запорука успіху, за словами дівчини, це «горіти» своєю справою, а заряджати енергією на нові звершення та допомагати вдосконалювати тіло Глорія готова на своїх тренуваннях. До речі, за рішенням власниці клінінгового сервісу 10-20% відраховується на підтримку ЗСУ.

Як вважають психологи, що розкриття свого потенціалу та підвищення внутрішньої самооцінки — це є одним із головних завдань для кожної сучасної жінки. Для цього дуже важливо розуміти свої власні цінності і знати відповіді на питання: «Хто я?» і «Куди іду?». Саме Глорія Юртаєва демонструє на своєму власному прикладі як тренерство та робота над собою допомогли відкрити їй власну справу і почуватись щасливою, в гармонії із собою та оточуючими людьми.