Видаляємо тату лазером: що врахувати?

З часом наші вподобання змінюються. І татуювання, яке здавалося майже ідеальним 10 років тому, зовсім не тішить. Що ж робити — кожного дня дивитися на малюнок, який дратує? Звісно, ні. Адже видалення тату в умовах сучасної косметологічної клініки — це цілком доступна процедура, яка дозволить вам отримати бажаний зовнішній вигляд шкіри. Головне завдання — правильно обрати фахівця та лазер, з яким він працює.

Якому лазеру надати перевагу?

Найсучасніший апарат для видалення тату та татуажу — це пікосекундний лазер PicoSure. Він працює за технологією PressureWave. Дія апарату базується на випромінюванні лазерної енергії. Ця енергія успішно руйнує частинки чорнила. Вони перетворюються в крихітні часточки, які поглинаються та виводяться лімфатичною системою людини.

Лазер PicoSure — максимально безпечний, оскільки під час процедури не пошкоджуються навколишні тканини, як це було на лазерах старого зразка. Больових та неприємних відчуттів ви теж маєте мінімум: не більше, ніж під час нанесення тату. А можливість додаткового знеболення (наприклад, потоком холодного повітря) — це ще одна перевага.

За допомогою пікосекундного лазеру PicoSure вдається ефективно видалити:

  • Кольорові тату — враховуючи зображення з великою кількістю зеленого та синього кольору. Саме ці кольори вважалися завжди найбільш проблематичними.
  • Насичене чорне чорнило, а також чорнило підвищеної стійкості.
  • Татуювання, які не вдалося видалити іншими лазерами.

Обробка однієї ділянки шкіри займає до 10 хвилин. А процедури з видалення проводяться 1 раз на 6-8 тижнів. Кількість цих процедур залежить від багатьох факторів. Враховуючи розмір татуювання, кольори, які використовувалися, ваш спосіб життя. Вже на першому сеансі фахівець зможе приблизно сказати, скільки часу займе видалення вашого татуювання.

Корисна порада: щоб результат був дійсно якісним, звертайтеся до досвідчених фахівців. Видаляти тату може лише дипломований косметолог-дерматолог. Процедура має проводитися в умовах сучасної клініки. А умови проведення — обов'язково повинні бути стерильними.

Лазерне видалення тату та татуювань: підсумки

Щоб видалення небажаного зображення було успішним, звертайтеся до справжніх фахівців своєї справи, які працюють на інноваційному обладнані — лазері PicoSure. Таким чином, видалити татуювання можна буде швидко, нетравматично та якісно. А ваша шкіра виглядатиме просто ідеально!