Натуральна косметика для обличчя та волосся: як правильно вибрати

Популярність натуральної косметики в Україні та основні переваги

Натуральна косметика в Україні набрала дуже швидко популярність. Це обумовлено великою кількістю переваг косметики, яка створена з натуральних речовин. Розберемось зі статистикою. Так, за останні 5 років органічні косметичні засоби користуються попитом у 80% населення. При чому, це люди різного полу, віку. До основних переваг натуральної косметики для волос ся та обличчя відносяться:

  1. Відсутність в складі шкідливих та агресивних речовин.
  2. Виступають універсальними органічними засобами, які підходять для усіх типів шкіри.
  3. Виключно якісні інгредієнти в складі, які мають рослинне чи тваринне походження.
  4. Ефективний вплив на шкіру обличчя (засобів для обличчя) та волосся.
  5. Відсутність звикання до засобів, повна безпека використання.
  6. Довготривалий результат. На відміну від звичайної косметики, натуральна дає ефект на тривалий час.
  7. Косметика не тестується на тваринах.

Натуральна косметика, дійсно, унікальна. В її складі немає нафтопродуктів та синтетичних шкідливих компонентів. У склад таких косметичних засобів для догляда за волоссям та обличчям входять виключно речовини рослинного походження, олії, екстракти рослин. Всі, хто дбає про своє здоров 'я, вже давно віддають перевагу саме натуральній косметиці. Крім цього, вона має головну перевагу – гіпоалергенність. Засоби не викликають алергію навіть у чутливої шкіри та дітей.

Що потрібно враховувати під час вибору косметики

Вибір корейської натуральної косметики — процес відповідальний. Саме від правильного підбору косметичного засобу залежить результат його використання. Великий асортимент натуральних косметичних виробів досить часто заплутує споживача. При виборі підходящого косметичного засобу орієнтуйтесь на наступне:

  • Тип шкіри і тип волосся. Від цього напрямую буде залежати склад виробу. Нагадуємо, що шкіра буває наступних типів: суха, жирна, нормальна, проблемна, чуттєва, комбінована.
  • Інгредієнти. В склад натуральної косметики входять речовини тваринного та рослинного походження. Компоненти підбираються в залежності від типу шкіри та волосся.
  • Тип косметичного виробу. Так, за доглядом за обличчям існують такі засоби: для очищення шкіри, для вмивання, есенції, крема, сиворотки, концентрати, гелі, масла тощо.
  • Етапи оздоровлення шкіри. Від цього буде залежать підбір конкретного косметичного засобу.
  • Вид косметики. Існують вироби для нічного та денного догляду. Крім цього, є засоби уніврсальні.

Не останню роль при виборі косметики грає і бюджет. Він також впливає на остаточне рішення. Для того, щоб людині у фінансовому плані було не важко одразу купувати засіб, можна придбати мініатюру чи пробник.

Натуральні компоненти в складі косметики на шкіру та волосся сприятливо впливають. Але для цього треба правильно підібрати косметичний засіб. Так, вибір слід роботи на основі індивідуальних особливостей. Це може бути, наприклад, схильність до алергічних реакцій.

В такому випадку треба віддавати перевагу косметиці з коллагеном, екстрактами рослин тощо. Багато покупців спочатку консультуються з косметологом з цього питання. Оптимальний варіант – це купити пробник чи мініатюру корейського виробника. Наприклад, https://krkr.com.ua/ru/miniatures-pouches/

В такий спосіб можна зробити тест для своєї шкіри обличчя, волосся. Невелика кількість косметичного засобу у пробника дозволить зрозуміти, чи підходить він, чи ні. Безумовно, швидкого ефекту очікувати від натуральної косметики не варто, вона повинна накопитися для бажаного результату.

Тому, використання такої косметики буде систематично. В такому випадку, тим більш, краще спочатку протестувати пробник чи мініатюрний виріб. Після цього, вже можна буде купувати звичайний засіб у потрібному об'ємі.