Автовикуп після ДТП: переваги популярної послуги

Автовикуп після ДТП: переваги популярної послуги

Ніхто не застрахований від аварії на дорозі. Навіть якщо водій чітко дотримується всіх правил дорожньо-транспортного руху, завжди є ризик потрапити в ДТП з вини іншої людини.

Деякі люди помилково думають, що продати старий автомобіль, та ще й із серйозними ушкодженнями можна лише за копійки. Інші взагалі відмовляються від цієї думки, вважаючи, що позбутися битої машини практично неможливо. Однак, це зовсім не так. Якщо ви потрапили в аварію, а ваш автомобіль отримав серйозні пошкодження, скористайтесь послугою автовикуп після дтп у Києві. У цьому випадку ви зможете продати биту машину без особливих зусиль та втрати часу.

Продаж чи ремонт авто після ДТП

Якщо ваш автомобіль потрапив у ДТП і отримав серйозні пошкодження, у вас залишається два виходи: відремонтувати його або продати. І в першому, і в другому випадку вам доведеться зіткнутися з низкою проблем. Якщо наслідки аварії – розбита фара або погнуте крило, ви можете обійтися ремонтом. Однак для відновлення автомобіля знадобиться чимало часу та коштів. Протягом тривалого часу вам доведеться користуватися послугами таксі, громадського транспорту чи ходити пішки.

Якщо ваш автомобіль більше схожий на металобрухт, самостійно відновлювати транспортний засіб не має сенсу. По-перше, це дуже дорого. По-друге, навіть якісний ремонт не позбавить вас можливих проблем у майбутньому. У цьому випадку єдине правильне рішення – продаж авто. Такий варіант є особливо актуальним, якщо гроші потрібні терміново. Це чудовий спосіб швидко позбутися битого автомобіля та неприємних спогадів.

Переваги продажу авто після ДТП

Звертаючись до спеціалізованої фірми з викупу авто після ДТП, можна розраховувати на:

  • Швидкий викуп автомобіля. Оцінювач виїжджає на місце стоянки автомобіля у зручний для клієнта час. Вся процедура оформлення проходить без бюрократії та зайвих проблем. У деяких випадках оцінка та викуп автомобіля відбуваються в один і той же день.
  • Економію коштів. Автовласнику не доведеться ремонтувати свій транспортний засіб, перш ніж виставити його на продаж. Фірми з автовикупу готові купити автомобіль навіть у найгіршому стані.
  • Мінімум проблем. Співробітники компаній з автовикупу проводять всю роботу особисто без безпосередньої участі власника транспортного засобу. Вам не доведеться бігати різними інстанціями і збирати документи.
  • Оформлення правочину на законних підставах. Солідні фірми, що спеціалізуються на викупі битих автомобілів, укладають угоди відповідно до чіткого дотримання всіх юридичних та правових норм.
  • Вигідний продаж «проблемного» авто. Продати можна практично будь-який автомобіль. Навіть, якщо він перебуває в кредиті або під обтяженням.

Автовикуп після ДТП — це чудова можливість частково повернути гроші, щоб вкласти їх у покупку нового автомобіля. Щоб уникнути обману і не стати жертвою шахраїв, слід звертатися до спеціалізованих компаній з бездоганною репутацією. У цьому випадку ви зможете зберегти час, нерви та гроші.