Балаклава

Купити балаклаву стає доволі частим для виконання завданням для волонтерів, мисливців, солдатів, представників охоронних структур. Цей аксесуар має доволі специфічний вигляд, але при цьому вважається досить універсальним. Говорячи про ключові особливості елементу гардеробу, зупинимо увагу на таких:

  • м’яка тканина основа, яка одночасно зігріває, захищає від поту, а також служить підшоломником;
  • наявність отворів на очах та роті, щоб забезпечувати візуальний контроль за ситуацією, локацією, можливість дихати і говорити.

Сучасна балаклава є важливою частиною гардеробу мотоциклістів, лижників, туристів. Продовгувата маска у розкритому положенні одночасно захищає:

  • підборіддя;
  • щоки;
  • лоб;
  • голова.

Балаклава і історія її появи

Вперше подібний виріб з’явився під час Кримської війни. Назва пов’язана з одним із районів Севастополя. Тоді англійські солдати вигадали зручний аксесуар, який можна використовувати у різних варіантах: у розібраному вигляді для захисту від опадів, низьких температур та сильного вітру. Перший варіант моделі був виготовлений виключно у  вигляді в’язаного шарфа, що поєднаний у циліндр.

А якщо балаклава-маска зібрана, тоді служить як повноцінний головний убір для захисту голови і блокування поту, що може потрапити на очі. Аксесуар популярний як взимку та влітку.

Як балаклави купити правильно?

Перш за все, треба визначити підходящий різновид. Сьогодні доступні такі рішення:

  • маски;
  • бафи – шарфи зі специфічними вирізами на очах і губах, але двома боками для одягання.

Купити балаклава маска у «Панцирі» досить легко. Для цього треба на сайті знайти потрібну модель, детально вивчивши її характеристики, і клікнути «купити». У «Кошику» уточніть адресу, службу доставки та зручний спосіб оплати. Якщо ви у столиці, то можна відвідати фізичні магазини, поміряти виріб і обрати його, оцінивши якість тканини і те, як аксесуар виглядає.

Ціна на балаклаву: фактори формування

Передусім на вартість виробу впливає торговельна марка. Чим вона знаменітіша та престижніша, ти вартість буде більше. Для забезпечення широкої цінової палітри інтернет-магазин співпрацює з іноземними і українськими виробниками, щоб представлені вироби були представлені в економ та VIP-сегменті.

Окрім того, вартість визначається і такими елементами:

  • розмір;
  • якість і тип тканини (цілісна, в’язана);
  • кількість товарів, замовлених в одній партії. Гуртові клієнти можуть розрахувати на суттєву знижку.

Замовляючи аксесуар, будете задоволені якістю не лише тканини, але і строчки по усій довжині виробу. Максимально м’які шви не будуть натирати, а сам аксесуар гарно прилягатиме до тіла. Це особливо важливо, коли поверху балаклави є шолом, наприклад, танкіста, сноубордиста чи пожежного. Спортивно-захисне екіпірування майже за 2 століття з дати появи не зазнало суттєвих змін у свої формі. При цьому вдосконалюються тканини для виробу, а також урізноманітнюються кольорові рішення. Якщо у вас з’являться запитання, досвідчені консультанти «Панцир» точно і оперативно дадуть відповіді на них.