Чому виникають проблеми з ерекцією у чоловіків та як з цим боротися

Можливість займатися коханням фізіологічно передбачена у чоловіків протягом всього життя. Проте багато хто вже у молодому віці має проблеми з потенцією, тому не може сам отримувати задоволення в сексі, а ще доводити до оргазму свою партнершу.

Проблеми з ерекцією – доволі розповсюджені серед чоловічої половини людства. Є навіть статистика, яка стверджує: від еректильної дисфункції страждає кожен п’ятий чоловік. Але все це можна виправити, адже сучасна медицина працює над тим, щоб ми були здорові та задоволені життям. Стимулятори потенції – це препарати, які можуть врятувати чоловічу силу буквально за 1 раз. Якщо купити Левітру в Києві чи в будь-якому іншому місті та прийняти таблетку, вона почне діяти уже через годину. А зручно те, що зараз замовлення можна робити й онлайн, наприклад, в інтернет-аптеках. Одна з таких - https://pharmukraine.org/ua/levitra.html.

Основні причини зниження потенції

Щоб не втрачати час, варто звернутися за екстреною допомогою до таблеток Левітри. Її прийом можна розпочати у будь-який час, як і відмінити при потребі. Але паралельно варто розбиратися з причинами проблем в сексуальному житті.

Еректильну дисфункцію здатні провокувати кілька факторів:

  • стрес;
  • фізичне виснаження організму;
  • незбалансоване харчування;
  • шкідливі звички;
  • гормональний дисбаланс;
  • хронічні захворювання сечостатевої системи;
  • прийом деяких лікарських засобів.

Буває і психологічне зниження потенції, яке виникає через невпевненість у свої сексуальних силах, негативний інтимний досвід, часті конфлікти у парі. Незалежно від того, чи еректильна дисфункція викликана психоемоційним станом, чи фізіологічним, Левітра допоможе вирішити проблему. Але й боротися з причинами обов’язково потрібно.

Нюанси прийому Левітри

Збираючись повернути стійку ерекцію за допомогою Левітри, варто пам’ятати, що це лікарський засіб, який потребує правильного прийому. Не можна забувати про допустиму кратність та обов’язково враховувати необхідне дозування засобу. Препарат Левітра приймається 1 раз на добу за 30-40 хвилин до запланованого статевого акту. Цей час потрібний для досягнення максимальної концентрації діючою речовини в крові. Таблетку слід запивати водою чи іншими безалкогольними напоями.

З алкоголем Левітру не варто поєднувати, адже загрузка на серце буде подвійна, що може привести до негативних наслідків. Важливо також врахувати можливу взаємодію з певними лікарськими засобами, якщо вони приймаються на постійній основі.