Технічні характеристики та особливості планшетів Huawei

У 2019 році проти компанії Huawei були введені санкції США. Це пов'язано зі звинуваченнями компанії в шпигунстві. З того часу США перекрили доступ до великої кількості різноманітних розробок, зокрема 5G. Однак це не зупинило компанію Huawei, а стимулювало її до створення нових сучасних пристроїв.

Особливості планшету huawei

Обираючи сучасний планшет, користувачі можуть сумніватися між iPad, з операційною системою, характерною для техніки apple, samsung на Андроїді та huawei, з операційною системою harmony. Сучасний планшет Хуавей відрізняється від аналогічних моделей операційною системою. Крім цього, є ще ряд яскравих деталей та додаткових функцій, що підвищують цінність пристрою.

Характеристики пристроїв:

  • Варто зазначити, що планшет huawei – відносно дешева техніка, яка коштує набагато менше пристроїв від apple. Це зовсім не говорить про низьку якість техніки. Адже в основі роботи сучасних пристроїв лежить надсучасний та потужний процесор snapdragon.
  • Серед недоліків – відносно невисока якість фотознімків. Однак навіть надсучасні Айпади не здатні видати гарну якість фотографії. До базової комплектації планшета huawei можна придбати стілус та підставку.
  • Стілус необхідний тільки в тому випадку, якщо ви займаєтеся графічним дизайном, або редагуєте на планшеті. В іншому випадку немає сенсу його купувати. Вся справа у високій чутливості пристрою, завдяки використанню сучасного обладнання та комплектуючих. Пристрій відрізняється стильним дизайном, вузькими рамками.

Кілька фактів щодо операційної системи harmony OS

Окремо варто зупинитися на новій операційній системі harmony, яку виробник презентував ще 2019 року. Однак лише у червні 2021 року почалося масове встановлення цієї системи на сучасні пристрої, зокрема на смартфони та планшети huawei. Багато користувачів відзначають, що система повністю відрізняється від android. Однак фахівці заявляють, що harmony OS створювалася на основі відкритого коду Android. Але вона доповнена значною кількістю нових функцій, яких немає в ОС Android. Відповідно, пристрої з новою операційною системою harmony OS не підтримують сервіси google. Проте компанія huawei має власний магазин додатків. Відеосервіс HUAWEI Video заповнюється контентом від Sony, Disney, Youku, Mango TV, HUACE FILM&TV та інших правовласників. Наразі доступ з'явився у користувачів у Китаї, Іспанії та Італії. Географію HUAWEI Video планують активно розширювати.

Ексклюзивно для китайських користувачів доступний HUAWEI Reader (своєрідний аналог Apple News+). Сервіс надає доступ до більш ніж мільйона книг та видань різних жанрів та напрямків. Розробники мають намір вийти на світовий ринок та стати міжнародною цифровою платформою для читання.