Огляд сучасного планшета Nokia t20

Щодня на ринку з'являється величезна кількість нових пристроїв, купити які абсолютно неможливо. Nokia - це компанія, яка стала відома завдяки своєму бронебійному телефону, що став справжньою легендою. Пристрій кидали з балконів, переїжджали автомобілем, але він продовжував працювати. Однак у 2021 році компанія вирішила відійти від виготовлення звичних смартфонів і створила перший планшет.

Технічні характеристики та особливості планшета Nokia t20

Nokia t20 – універсальний пристрій, який призначений для роботи, навчання та переговорів в онлайн-форматі. Планшет оснащений яскравим екраном із великою діагоналлю, може відтворювати відео у 2К. Крім того, екран Nokia t20 характеризується чіткістю зображення, а також наявністю двох мікрофонів та стереодинаміків. Місткий акумулятор дозволяє пристрою працювати протягом 15 годин. Основна перевага пристрою – невисока ціна. Саме це вводить в оману велику кількість користувачів.

Багато користувачів вважають, що пристрій стане чудовою заміною електронної книги. Це відмінний варіант для переглядів фільмів, різних відеороликів на Ютуб. Однак сама компанія не зовсім з цим погоджується. Цьому є кілька доказів.

Чому планшет Nokia t20 ідеально підійде для бізнесу?

Доцільність застосування планшета Nokia t20 для роботи та бізнесу:

  • Чистий Андроїд з можливістю встановлення розширень EMM.
  • На сайті компанії можна знайти фотографії людей, які працюють у кафе, приймаючи замовлення із застосуванням планшета Nokia t20.
  • Планшет можна використовувати як меню.
  • Окрім гарного екрану, пристрій доповнений процесором Unisoc T610. Розробники доповнили пристрій 11 Андроїдом та гарантують дворічну підтримку оновлення операційної системи.
  • Серед переваг планшета Nokia t20 підтримка різних систем безпеки.

Акумулятор має ємність 8000 мА/годину. Камера досить посередня, на 8 мегапікселів. Є LED спалах та один відсік для сім-карти. Відповідно, пристроєм можна користуватися і для зв'язку. Варто враховувати, що це досить простий та недорогий пристрій, тому в ньому немає NFС. Однак виглядає планшет стильно, завдяки металевому корпусу та загартованому склу на поверхні екрана. Рамки звичайної ширини для зручного використання. Додатковою перевагою стане можливість придбання чохла-підставки.

Попри невелику потужність, яка не дозволить встановити серйозних і потужних бухгалтерських програм, такого пристрою буде достатньо для забезпечення прийому замовлень в кафе, на складі. Широкий асортимент аксесуарів дозволяє додатково захистити пристрій. Крім того, це доступний варіант, який можна використовувати в якості приладу для онлайн-навчання.