Переваги вантажних перевезень з компанією CarGoo

Багато хто порівнює переїзд зі стихійним лихом, тому хоче якнайшвидше з цим покінчити. Для проведення переїзду можна скористатися послугами спеціальних компаній, які виконують роботи під ключ, включаючи упаковку та розвантаження товарів. Останнім часом з'явилася можливість замовлення вантажного таксі від компанії CarGoo. Основна особливість такої слуги у невисокій вартості, в порівнянні з орендою авто на годину.

Переваги вантажного таксі

Більшість приватних водіїв, які пропонують послуги з транспортування великих вантажів, рахують вартість за 1 годину роботи. Таким чином, якщо водій упорався за пів години, гроші клієнту не повертаються. У вантажному таксі облік часу проводиться інакше. Для цього використовуються спеціальні лічильники.

Переваги вантажного таксі:

  • Оперативне подання машини. Зазвичай після заявки клієнта, проходить зовсім небагато часу.
  • Можливість заїхати в одразу кілька місць. Клієнт оплачує час, зупинку машини.
  • Відповідно, послуги обійдуться в кілька разів дешевше, ніж погодинна оренда Газелі, або іншого вантажного транспорту.
  • Можливість замовлення машини на конкретний час заздалегідь. Це дозволить спланувати свій день та встигнути зробити все одразу.
  • Варто враховувати, що це чудовий мобільний додаток, при встановленні якого на телефон вдається максимальну зекономити час. Не варто шукати телефони підрядників для перевезення певних речей. Достатньо лише встановити додаток та відшукати необхідну машину, включаючи її тоннажність, а також тип техніки.
  • Це чудова можливість зекономити власні гроші та час. Додаток знадобиться і власникам вантажних автомобілів, які хочуть підробити у вільний час.

Як зекономити на доставці вантажів?

Щоб максимально заощадити кошти, необхідно до приїзду водія постаратися запакувати всі речі, знести їх до виходу. Варто враховувати, що за очікування також доведеться заплатити. Зверніть увагу, що при перевезенні елементів меблів зі склом, їх бажано попередньо зняти і упакувати в поролон або інший матеріал, щоб перешкодити його пошкодженню.

Послуги вантажного таксі максимально вигідні та надійні, враховують бажання клієнта. Маршрут підбирається найкоротший, з урахуванням пробок. Таким чином, клієнт зможе заощадити на доставці. В автопарку компанії є кілька варіантів автомобілів, що здійснюють вантажні перевезення. Тому перед тим, як замовити подібну машину, краще вказати масу вантажу, який буде перевозитися. Основна особливість компанії полягає в тому, що замовлення можна зробити онлайн. Вся потрібна інформація є на сайті. Тут можна обрати необхідний тип машини, а також загальну вагу вантажу, порахувавши вартість послуг.