Як правильно вибрати жіночу піжаму

Жіноча піжама була створена не тільки для комфортного сну, але і для власного задоволення. Колись давно жінкам доводилося довго вибирати собі цей аксесуар, адже вибір був не настільки широким. Зараз піжама добре влаштувалася на ринку і існує велика кількість варіантів фасону та ціни.

Як ми всі знаємо, хороший сон відмінно впливає на працездатність, так що не думайте про те, що якісний сон залежить тільки від вашого матраца або ліжка. Достатньо купити хороший домашній одяг, який буде добре на вас сидіти, і жіноча піжама - ідеальний вибір. Отож відвідайте інтернет-магазин https://afrodita.zp.ua/, саме тут ви знайдете широкий асортимент стильних, комфортних жіночих піжам, нижньої білизни, і іншого якісного домашнього одягу по доступній вартості.

Але піжами абсолютно різні, так як вибрати потрібний вам варіант? Почнемо з дизайну, він має бути сучасним і не дуже яскравим.

Потім йде матеріал піжами, у якого має бути правильний склад. Зверніть увагу на натуральні тканини, тому що звичайна синтетика буде не так приємна, адже вона може викликати свербіж і подразнення на тілі. У той же час натуральна тканина дозволить вашій шкірі дихати і ви не так потітимете, а це важливо в умовах будинку. 

  • Бавовна - в цього матеріалу є один маленький мінус, якщо бавовна буде 100 відсотків натуральною, то з часом вона може висадитися і піжама виглядатиме не так презентабельно.
  • Шовк - справжнісінький шик для вашого одягу, багато людей вибирають саме його. Завдяки шовку можна почуватися досить впевнено та зручно. Але є проблема, що піжама з такого матеріалу вимагає особливого догляду, щоб вона не втратила свою форму, а також не можна прати його в пральній машинці.
  • Бамбук - піжама жіноча з такого матеріалу підійде для тих, хто має алергію, ще бамбук добре зберігає свій зовнішній вигляд. Та й тут знайшлося місце для мінусу, ціна одягу з бамбука коштує досить дорого.
  • Віскоза - максимально літній і приємний варіант, ваше тіло буде в захваті від віскози, та й мінус полягає в тому, що форму цей матеріал тримає не так вже й довго і здатний вигоріти на сонці.

Пам'ятайте, що кількість синтетики має бути виключно до 20-25 відсотків. Такий параметр важливий тому, що піжама жіноча має зберігати свою еластичність та форму.

І насамкінець кілька порад щодо вибору піжам:

  • Для літа підійдуть легкі комплекти з футболками та шортами, в яких не доведеться потіти, і в результаті тіло не перегріється. А для зими відмінним варіантом будуть теплі комплекти з довгим рукавом та довгими брюками з махрової чи флісової тканини. Піжама жіноча тепла швидко зігріє та збереже тепло протягом усього сну.
  • Вибір правильного розміру забезпечить спокійний та комфортний сон. Не в жодному разі піжама не повинна бути меншого розміру, тому що вона тиснутиме і перетискатиме тіло. Піжама більшого розміру в процесі сну змінюватиметься або спадатиме.
  • Жіночі піжами повинні мати рівні та акуратні шви, які практично не відчутні. А поясна гумка не має передавлювати живіт. Вся фурнітура, якою доповнені вироби, має бути безпечною та простою.
  • Віддавати перевагу краще піжамам спокійних пастельних відтінків.