Переваги та принцип гідродинамічного очищення каналізаційних засмічень

Гідродинамічне прочищення каналізації - це промивка труб гідродинамічним способом. Професійні послуги сантехніка в Івано-Франківську, дозволять видалити всі нашарування зі стінок труб, відновлюючи їх просвіт. В процесі очищення у трубопровід вводиться тонкий шланг з наконечником і в нього під великим тиском подається вода. Через отвори в насадці, вода пробиває засмічення і промиває внутрішню порожнину труб.

Переваги та особливості гідродинамічної прочистки труб

Провести подібну процедуру можна самостійно, головне знати послідовність дій і як правильно підібрати насадку. Проте краще знайти фахівця на сайті Кабанчик Kabanchik.ua що заощадить час та гроші.

Найчастіше виникнення засмічення пов’язане з відкладанням на стінках труб величезної кількості жиру, а також волосся та біологічних речовин. Шматочки їжі потрапляють у каналізацію в родинах, де немає подрібнювача сміття. Біологічні засмічення видаляються легше за все. Це пов’язано з тим, що їх можна видалити за допомогою хімічних речовин або тросу. Проте у разі виникнення засмічення, що пов'язане з будівельним сміттям, використання хімічних речовин може бути неефективним. Саме тому використовують гідродинамічні пристрої.

Переваги гідро динамічного методу:

  • У результаті використання цього методу, вдається прибрати з поверхні труб сміття будь-якого походження. Головна перевага методу у високій ефективності та у відсутності необхідності використання агресивних речовин, які можуть викликати пошкодження шкіри та зменшення товщини стінок, що дуже важливо.
  • При прочищенні каналізації в старих будинках, де використовуються сталеві або чавунні труби, варто пам’ятати, що з використанням сильних розчинів лугів, а також кислот, руйнується іржа, а також верхня частина металевої поверхні. Регулярне використання хімічних методів може призвести до виникнення пошкодження поверхні труб.
  • Гідродинамічне очищення більш безпечне, бо не викликає ушкодження труб.

Особливості усунення засмічень каналізації гідродинамічним методом

У основі обладнання лежить спеціальна система, яка створює високий тиск та сильний потік води. Це своєрідний компресор, який створює потужний потік води, що розкладає та подрібнює засмічення.

Під час використання гідродинамічного обладнання, застосовується трубка з тонким наконечником. Насадки знімаються, а їх різновид можна обирати в залежності від типу засмічення та товщини труб. При використанні правильної форми насадки, підвищується швидкість очищення, а також її ефективність.