Переваги відпочинку в Чорногорії

Хоча Чорногорія не відрізняється вражаючими розмірами, вона відмінно конкурує з найпопулярнішими європейськими курортами, пропонуючи досить доступну вартість, але практично такі ж чудові пляжі та відмінний сервіс.

Піщані курорти Чорногорії обирають туристи, які цінують відпочинок, що розслаблює, в обіймах природи. Подорожею до цієї країни будуть задоволені поціновувачі тиші та спокою, сімейні пари з дітьми та люди, які розуміються на економії коштів, адже ціни у Чорногорії дуже демократичні, і ви зможете у цьому переконатися, замовивши автобусний чартер в Чорногорію в туристичному агентстві "Атлант Тур".

Найкращі курорти

  • Будва – найпопулярніший чорногорський курорт. Широкий вибір екскурсій не залишить байдужих. Містечко має великий вибір ресторанів, кафе, розважальних комплексів, сувенірних магазинчиків. Обов'язково завітайте до історичної частини Будви. Середньовічні вулички, затишні ресторани та розкішна фортеця вражають уяву. Піщано-галькові пляжі Могрен підкорять вас своїми скелями та чистими високими хвилями;
  • Котор – це маленьке містечко з італійським флером. Він відомий величезною кількістю церков, а також масивною стіною-фортецею. У якому дуже смачно готують практично всі італійські продукти;
  • Герцег-Нові - маленький курорт Чорногорії, що славиться своєю природою. Місто розкинулося на схилі гори, вулички вузенькі та заплутані. Розташований далеко від екскурсійних маршрутів, Герцег-Нові має особливий затишок. Лояльні ціни порадують любителів шопінгу. Тут можна придбати італійської якості одяг та інші товари;
  • Жобляк та Колашин – гірськолижні курорти Чорногорії. Вони славляться м'яким кліматом та мальовничими пейзажами. Ціни дуже вигідно відрізняють ці місця від таких курортів інших країн. Окрім гірськолижного відпочинку, тут можна насолодитися екскурсіями. Розвинена інфраструктура пропонує траси для лиж, сноуборду, високоміцні канатні дороги.

Плюси відпочинку у Чорногорії

Можна виділити кілька основних плюсів, що схиляють шальки терезів для відпочинку в Чорногорії.

  • Безвізовий в'їзд у країну. Не потрібно проходження формальностей і витрати часу і грошей, щоб оформити документ на в'їзд. Можна не користуватися послугами турагенств, а будь-якої миті придбати квиток на літак та вирушити у подорож. Так значно економляться час та гроші.
  • Доступні ціни на житло та харчування в порівнянні з іншими курортами Європи, наприклад з Хорватією, Грецією чи Кіпром. Той, хто приїхав самостійно, може зупинитися в готелі, що розкинувся по узбережжі Будванської рів'єри, а можна вибрати малобюджетний варіант і орендувати житло на приватній віллі. Ціни на харчування також приємно вражають. Пообідати двом відпочивальникам у кафе чи ресторані можна за 10-20 євро.
  • Їжа славиться достатком смачних національних та європейських страв, майстерно виготовлених з м'яса, морепродуктів та овочів. Тішить великий розмір порцій. Продукти, з яких готується їжа та ті, що продаються на ринках та в магазинах, — екологічно чисті та постійно контролюються санітарними службами.
  • Мальовнича природа дозволяє відчути повноцінний релакс під час відпочинку. Чорногорія має в своєму розпорядженні гірський рельєф, скелі і красиві бухти як з дикими, так і впорядкованими пляжами — гальковими або піщаними. Море відрізняється смарагдовою кришталево чистою водою. Тут багато парків, садів та пам'яток.