Актуальні тренди жіночого спортивного костюму

Перед тим, як вирушити на прогулянку, шопінг чи активний вид відпочинку, кожна жінка замислюється про вбрання, яке буде практичним і водночас стильним.

Нові моделі жіночих спортивні костюми вразять Вас різноманітними та оригінальними новинками. Зокрема, в інтернет-магазині https://6gnomiv.com.ua/product-category/sportyvnyj-zhinochyj-odyag/ ви зможете по доступній вартості замовити стильний і функціональний жіночий спортивний одяг на різні пори року, в якому Ви точно зможете відчути себе впевнено та комфортно.   

Модні дизайнери демонструють круті варіації з легінсами, широкими брюками, шортами, джоггерами та вкороченими штанинами, доповнюючи їх топами, світшотами та об'ємними худорлявими.
Сучасні тенденції пропонують одягати спортивні костюми не лише з кросівками чи кедами, а й з масивними чоботями чи ботильйонами на невеликому підборі.

Рекомендуємо придивитися до новинок жіночих спортивних костюмів 2022-2023, найкращі з яких представлені в гарячій добірці трендів.

Класика

Класичні спортивні костюми завжди будуть на піку популярності. Головними особливостями таких моделей є вільний крій та натуральні матеріали. Класичний фасон буде універсальним рішенням як для спортзалу, так і для образа прогулянки.

Спортивні версії вражають широким спектром кольорів, тому кожна жінка зможе вибрати для себе костюм відтінку, що сподобався. У сучасних колекціях демонструються варіанти з вільними або звуженими брюками, доповнені оригінальними кофтинками або толстовками на будь-який смак.

Облягаючі моделі для фітнесу

У сучасному світі Вам точно не обійтися без спортивного костюма з легінсами та топом. Гарні варіанти з якісних штучних матеріалів дозволяють тілу дихати і не сковують рухів під час занять спортом. Відмінними версіями стануть яскраві костюми, які будуть радувати Вас і привертати погляди оточуючих.

Фешн-стилісти рекомендують одягають костюми для фітнесу з об'ємними худорлявими і масивними кросівками в стрітстайл образах. Облягаючі моделі пастельних відтінків чудово гармонують з класичним верхнім одягом у вигляді пальта або подовженого піджака, довершені ретро-кросовками та креативними сумками.

Спортивні версії із шортами

Модні костюми із шортами стануть чудовою альтернативою на теплий сезон. Трендовими рішеннями будуть вільні шорти з підкатами або велосипеди, що облягають, в комплектах з оверсайз кофтами, футболками або кроп-топами.

Одягайте спортивні костюми з шортами для походу в кіно, поїздки або прогулянки з друзями, і Ви, безперечно, виглядатимете стильно, при цьому почуваючись комфортно.

Стильні новинки з кроп-топами

Найбільш популярними є костюми з укороченими топами або кофтами. Стильні комплекти чудово поєднуються з будь-яким верхнім одягом та взуттям. Модні варіації з укороченим верхом присутні у комплектах з легінсами, шортами, широкими штанами, джоггерами та трикотажними брюками у стилі спорт шик.

Кроп-топи з легінсами або велосипедками стануть гарним рішенням для тренування, а костюм з укороченим светром та трикотажними штанами можна доповнити поясом та мікро-сумочкою для стрітстайл образу.

Трикотажні спортивні костюми

Стильні та комфортні костюми із трикотажу очолили топові позиції серед трендів. Популярні новинки виглядають дуже круто в сучасних образах, підкоривши тим самим багато сучасних модниць.

Найбільш трендовими стануть спортивні костюми у рубчик, які показані у нових комплектаціях. Комфортні версії доповнені такими елементами як високі горловини, коміри, блискавки, манжети, кишені, гудзики.

Спортивні костюми із в'язаного трикотажу створять затишок у зимових кэжуал аутфітах. Теплі моделі чудово гармонують з дутими куртками, пальто та дублянками, які можна довершити високими кросівками або армійськими чоботями.