Лайтбокси як ефективний рекламний носій

Серед безлічі різновидів рекламних конструкцій особливою популярністю користуються світлові короби – лайтбокси. Область їх застосування є надзвичайно широкою, а переваги використання більш ніж очевидні.

Зовнішні рекламні носії – невід'ємний інструмент, що використовується сучасними компаніями для підвищення своєї впізнаваності, просування та привернення уваги цільової аудиторії до пропонованих ними продуктів та послуг. А на сайті https://1-rk.com.ua/product/torcevye-lightboxy ви зможете замовити якісні двусторонні лайтбокси різних розмірів, форм і функціональних особливостей. 

Різноманітні моделі лайтбоксів зустрічаються буквально повсюдно: в якості світлових вивісок торгових точок, барів, кафе, ресторанів і нічних клубів, салонів краси, аптек, банківських установ, клінік, туристичних агентств, салонів краси і т.д.

По своїй суті лайтбокс являє собою абсолютно герметичний металевий короб, з однією або двома (залежно від моделі) світлопроникними панелями, на яких нанесено рекламне зображення. В якості джерела світла найчастіше використовуються світлодіоди, рідше – люмінесцентні чи неонові лампи. Електроустаткування кріпиться або до задньої стінки, якщо лайтбокс односторонній, або всередині короба на спеціальних рейках, якщо двосторонній.

Перейдемо до основних переваг світлових коробів.

Привабливий зовнішній вигляд

Існуючі на сьогоднішній день виробничі можливості дозволяють створювати унікальні рекламні конструкції, чиє ефектне оформлення можна порівняти з сучасними витворами мистецтва.

Такі конструкції незмінно звертають на себе увагу і привертають зацікавлені погляди людей, що проходять повз них, тим самим чудово справляючись з покладеною на них рекламною функцією.

Універсальність

Лайтбокси можуть використовуватися як як зовнішні рекламні носії, так і інтер'єрні, які розташовують всередині приміщень. Вони здатні взяти на себе ефективне виконання багатьох завдань: маркетингових, інформаційних, навігаційних, декоративних і т.д.

Цілодобова робота

Світлові короби демонструють високу ефективність у плані привернення уваги потенційних клієнтів, як у світле, і у темний час доби. Завдяки цьому вони можуть використовуватись за призначенням 24 години на добу.

Широкий асортимент

В даний час є можливість замовити виготовлення лайтбоксів будь-яких розмірів, форм (стандартних та нестандартних), дизайну та способу кріплення. До послуг замовників одно- та двосторонні моделі, статичні та динамічні конструкції, які можуть бути закріплені на фасаді будівлі, на стіні приміщення або встановлені на підлоговому покритті.

Простота в обслуговуванні

Лайтбокси відносяться до категорії тих рекламних носіїв, які не вимагають якогось складного догляду за собою чи фінансових витрат на обслуговування. Так як більшість світлових коробів оснащується світлодіодними лампами та стрічками, які споживають мінімальну кількість електричної енергії, їх використання обходиться дуже дешево.

Все що потрібно від власника цього зовнішнього рекламного носія - це іноді очищати його поверхню вологою тканиною, а при необхідності, легко замінити світлодіоди, що перегоріли, новими.

Доступна вартість виготовлення та довговічність

Ціна таких рекламних конструкцій цілком доступна при тому, що лайтбокси підходять для багаторазового застосування завдяки можливості змінювати лицьову панель або замінювати наявне зображення новим.

Лайтбокси відрізняються значним експлуатаційним ресурсом, вони мають тривалий термін служби, чудово витримують негативний вплив зовнішніх факторів (перепади температур, вологість, опади, сонячні промені тощо).

Простота та універсальності установки

Лайтбокси можна встановити будь-де: на фасаді будівлі, над входом в магазин або кафе, на фризі над вітриною (у тому випадку, якщо бутик розташований усередині торгового комплексу), з внутрішньої сторони вітрини, на стіні над рецепцією або касовою зоною.

При бажанні може бути здійснений монтаж лайтбоксу безпосередньо на підлогу, для цього існує спеціальний вид світлових коробів - підлогові. Такі моделі часто використовують у великих торгових та розважальних комплексах, офісних центрах, на вокзалах, в аеропортах у метро, ​​де вони використовуються не тільки як рекламні носії, а й інформаційні таблички та навігаційні покажчики.