Подорожі Європою з сервісом KLR Bus

Подорожі на автобусі – один із найзручніших способів наземного пересування. У сучасному транспорті є всі зручності. Купити квитки на автобус допоможе сервіс KLR Bus. Тисячі українців уже встигли скористатися всіма зручностями замовлення: не потрібно чекати у черзі. Оберіть напрямок, і система видасть найбільш підхожі рейси.

Сучасні автобуси для комфортної поїздки

Якщо подорож займає понад 5-7 годин, то вимоги до пасажирського транспорту стають більш суворими. Адже витримати таку поїздку, сидячи в незручному кріслі, досить складно. На щастя користувачам сервісу не варто турбуватися про умови подорожі: KLR Bus працює лише з відомими перевізниками. Тому пасажирів очікують найкомфортніші умови.

Завдяки максимальній продуманості такого транспорту можна подорожувати більше ніж тиждень. Пасажирів чекають:

  • зручні розкладні крісла, на яких можна спати вночі;
  • кондиціонер;
  • телевізор із розважальними програмами;
  • нічне підсвічування власного місця;
  • невеликий складний стіл і т. д.

В салоні також є туалет з рукомийником, а маршрути сплановані таким чином, що пасажири завжди можуть придбати товари першої необхідності під час зупинок.  

Найкращі умови та максимальна швидкість

Досить багато наших земляків працює у Польщі. Щоб побачитися з родиною зовсім не потрібно переплачувати гроші за авіаквиток. На автобусі також можна дістатися до рідного міста в Україні. При цьому вартість квитка доступна кожному.

Використовуючи сервіс KLR Bus, можна отримати повну інформацію про конкретний рейс. Покупець квитків отримує дані про те, скільки триває рейс, які місця доступні в салоні та інші важливі дані.

Кожен з автобусів оснащений великим багажним відділенням, тому можна придбати для своєї родини багато подарунків, та безпечно перевезти їх на значну відстань. Замовляти квитки на міжнародні рейси ніколи не було так просто. Зараз це можна зробити за допомогою власного смартфона та кількох витрачених хвилин свого часу. Це в рази зручніше, ніж покупка квитків на автовокзалі, стоячи в черзі.