Як вибрати букмекерську кантору

Якщо ви любите спорт, якщо ваші прогнози про результат зустрічі часто збуваються, якщо ви вірите в успіх, то заробити на букмекерських конторах цілком реально. Ставки можна робити у звичайній букмекерській конторі або через Інтернет. Хтось любить грати тільки на місці, хтось воліє сидячи біля комп'ютера. В онлайн та офлайн ставках є свої плюси та мінуси, але є й загальні правила вибору контори, про які ми сьогодні поговоримо.

За свою кар'єру гравець обирає контору щонайменше двічі. Спочатку щоб просто спробувати та дізнатися, пощастить йому чи ні. Спочатку він керується думкою досвідченіших гравців, а вдруге вибирає її вже ґрунтуючись на особистому досвіді. Навіть якщо ви давно граєте в оффлані, в онлайн ви все одно будете новачком.

Сьогодні в інтернеті є сотні контор, які пропонують на перший погляд дуже вигідні умови. Не варто вірити лише тому, що написано на сайті. Є критерії, за якими потрібно обирати букмекерську контру.

Репутація – головний аргумент

Найкращий спосіб знайти хорошу букмекерську контору, скористатися сарафанним радіо – почитати відгуки на спеціалізованих форумах та сайтах, поцікавитися у досвідчених гравців. Якщо букмекер десь проштрафився, то ви обов'язково знайдете негативні відгуки. Почитайте реальні ввідгуки гравців про БК Pin-up,  і ви одразу зрозумієте, чи варто робити тут ставки.

Також зверніть увагу на вік контори. Якщо вона дуже молода, то з нею не варто зв'язуватися. Важливо, щоб на сайті були телефони для зворотного зв'язку, адже гра йде на гроші, і ви повинні знати, до кого можна буде звернутися з питанням. Наприклад, багато букмекерських контор Єкатеринбурга піклуються про це і розмішають у себе на сайті номери телефонів, які працюють цілодобово.

Робота з грошима та лінія ставок

Особливу увагу варто приділити системі введення-виведення коштів, що використовується даною букмекерською конторою. Також важливо, якою є мінімальна сума введення коштів. Так, багато європейських букмекерських конторів не приймають ставки менше 25-30 доларів, а вітчизняні гравці готові ставити 1 або 5 доларів.

Втім, у тих, хто звик грати «по-крупному», також виникають проблеми. Букмекерські контори мають ліміт максимальної суми, яку може вивести гравець. Тому при виборі букмекерської контори подивіться, на яких умовах тут приймаються та виводяться кошти, як швидко після завершення гри гроші надходять на рахунок та скільки часу займає розрахунок ставок.

Важливий момент – чи є у лінії ставок цікаві для вас види спорту та ліги, а також види ставок, які можете робити. У кожній букмекерській конторі лінія ставок своя, але багато новачків часто думають, що вона скрізь однакова.

Акції, що проводяться

Якщо ви хочете спробувати щастя і зробити ставку в букмекерській конторі, але грошей у вас для цього небагато, зверніть увагу на інформацію про запропоновані бонуси і акції. Деякі контори роблять цікаві пропозиції. Наприклад, знову зареєстрованим користувачам одразу нараховується на депозит певна сума.

Також багато букмекерських контор пропонують так звану "систему лояльності", яка дозволяє знизити рівень комісії. 

Рейтинг та рівень довіри

Втім, найвагоміший аргумент контор – це місце у загальному рейтингу. Зазвичай, переважно на нього користувач і орієнтується. Досвідчені гравці радять спочатку вибрати з цього рейтингу дві-три контори та порівняти їхні умови та можливості на ділі.