Як відрізнити справжній брендовий одяг від підробки, чи копії

Багато модниць і модників віддають перевагу брендовому одягу. Але одні з них купують дорогі оригінали, а інші - підробки. Якщо не хочете бути обдуреними, не готові віддавати шалені гроші за копії брендів, то ця стаття для Вас!

На сайті https://www.sq.com.ua/rus/news/novosti_partnerov/25.09.2021/znakomimsya_s_brendovoy_muzhskoy_odezhdoy/ ви дізнаєтесь про всі переваги придбання чоловічого брендового одягу у офіційного представника Pierre Cardin в Украіні, а фахівці розкажуть, як розібратися і виявити підробку, яка за своїми якісними та ціновими характеристиками дуже схожа, але все ж таки далеко не оригінал?

Офіційний сайт виробника

Вирішивши, що саме ви хочете придбати, варто уважно ознайомитися з інформацією про товар, яку можна знайти на офіційному сайті виробника. Зверніть увагу на представлений модельний ряд, ціну та опис якості товару.

Але зазвичай на офіційних сайтах представлені тільки нові колекції, тому складно знайти продукцію, на яку поширюються знижки. Також на офіційних сайтах завжди позначено політику компанії щодо поширення товару. Деякі дизайнери вважають за краще продавати свої речі тільки в монобрендових іменних бутіках.

Де купляти

Уникайте таких місць, де буцімто продається митний конфіскат. В ідеалі потрібно робити покупки в монобрендових фірмових бутіках - там продавці відповідають перед виробником. Але при цьому варто оцінити магазин.

Якщо приміщення добре оформлене, заповнене іміджевою рекламою знаменитих виробників, а персонал привітний, можна сподіватися на успіх. Брендові речі подаються як елементи розкішного життя, а значить, їх не можуть продавати поза гарним інтер'єром і без допомоги чемного персоналу. Також зараз існують закриті клуби, так звані шоу-руми, в яких одягаються світські особи, всі вони знайомі з власниками цих клубів, тому власнику не резонно обманювати своїх клієнтів і пропонувати їм фейк. Такі шоу руми дуже дорожать кожним своїм покупцем і, як правило, представляють лише справжню брендову продукцію.

Якість

Не забувайте, купуючи брендову річ, ви платите не лише за ім'я, а й за майстерність. Дорогі марки витрачають великі гроші на тканини, тому вони якісніші та приємніші на дотик, на справжніх виробах класу «люкс» дефектів не буває. Шкіра завжди м'яка, рівномірно забарвлена, туго натягнута, без зморшок та нерівностей. Фурнітура щільно закріплена, ні на міліметр не зрушена щодо осі симетрії, не брязкає при ходьбі. На такій продукції немає ниток, що стирчать.

Кожен знаменитий виробник розробляє власні засоби захисту – голограми, тавра, марковану фурнітуру, тому при детальному розгляді можна викрити копію. Зверніть увагу, на деталях одягу: блискавках, гудзиках повинні бути фірмові написи. Етикетки часто містять водяні знаки та голограми. Ще на етикетках пишуть номер моделі, щоб визначити, до якої колекції вона належить. Обов'язково вказується склад тканини та правила догляду за річчю.

Ціна

І, нарешті – ціна. Якщо в магазині просять суму значно меншу за ту, яка відповідає бренду, значить, це лише копія. Хоча, це далеко не вирішальний фактор, надто висока ціна не є показником того, що у вас в руках оригінал. Тому варто враховувати багато факторів у сукупності, а не орієнтуватися лише на одному.