Що відомо про майбутню гру «Дніпро-1» у плей-офф

Уже оголосили суперника команди «Дніпро-1» у раунді плей-офф Ліги Європи, і ним стане АЕК із м. Ларнака, який посідає місце віце-чемпіона Кіпру. Для зустрічей обрали м. Кошице, розташоване у Словаччині за 100 км від Ужгорода, і команда цей час там живе і тренується. Дебютний матч запланований на 18 серпня, а зустріч у відповідь відбудеться 24 серпня. Якщо «Дніпро-1» зуміє обійти суперника, він виступить у Лізі Європи вже в груповій стадії, а команда, яка програла, вирушить до групи Ліги конференцій. Судити перший матч раунду плей-офф стане призначений УЄФА німецький арбітр Тобіас Штіллер.

Аналітики вважають вже визначились з фаворитом найближчого матча на стадіоні Košická Futbalová Aréna - АЕК. Букмекерська компанія 1Win оцінює перемогу Дніпро-1 з коефіцієнтом 2.62, перемога АЕК – 2.87, а ничія – 3.3. Аналітики Betauth рекомендують спочатку ознайомитись з оглядом 1Win на сайті.

Для українського клубу це буде перший єврокубковий матч і при цьому ФК «Дніпро-1» є наймолодшим клубом-дебютантом. Перша зустріч відбудеться 18 серпня о 21-00 за київським часом.

Які зміни відбулися у складі «Дніпро-1»

У складі футбольної команди відбулися кадрові зміни, про які варто згадати. Це стосується заміни тренера. Замість італійця Роберто де Дзербі, який виїхав через війну, приїхав уже знайомий клубу хорват, який виконував роль наставника – Ігор Йовічевич. Дніпровський клуб підписав із ним контракт на 2 роки, і це вже буде 7-й тренер, який прибув із-за кордону.

Прес-служба клубу повідомила про повернення в команду 24-річного Олексія Гуцуляка, який був змушений залишити табір футболістів через травму. Наразі повідомляють про відновлення тренувань, але поки що відсутня інформація про те, чи повернуть його на футбольне поле як повноцінного гравця.

У дніпровський клуб повернувся 38-річний синегалець і колишній захисник Папа Гуйє, але поки що невідомо про його роль у клубі. Ходять чутки, що він посяде місце члена тренерського штабу Кучера. Також оголошено про трансфер правого захисника – Еміліано Пуріта. Раніше передбачалося, що 25-річний захисник приєднається до «Фарули», але після прибуття до Румунії він отримав привабливішу пропозицію від «Дніпра-1» і уклав контракт на 3 роки. Він виступить у команді під 4-м номером.

Така зміна складу збільшує шанси на перемогу команди.