Переваги та недоліки iPhone 13

Кожного дня на ринку з'являється величезну кількість цікавих пристроїв, які дивують своєю функціональністю. Один з них iPhone 13. Відомий на весь світ флагман підкорив шанувальників гарного зображення, а також чудової якості зйомки.

Чи варто купувати айфон 13 у 2022 році?

Слід зауважити, що компанія Apple у вересні 2022 року планує презентацію нового смартфона iPhone 14. Зазначається, що у цій новинці будуть використовуватися абсолютно нові камери, вдосконалений камерний блок, а також вбудований чіп, який покращує якість зображення. Щодо вартості новинки, то точна ціна поки що невідома. Якщо ви шанувальник техніки від apple, варто придбати в Івано-Франківську iphone 13. Зазначається, що великої різниці між iPhone 13 та 14 версію немає.

Чи варто переплачувати, купуючи iPhone 13:

  • Техніка від apple - це про високу функціональність, нові розробки, а також незвичайний дизайн. Головна мета власників компанії - це зробити техніку максимально функціональною та наповненою різними новинками в області електроніки.
  • Фішкою айфонів є їх камери, які суттєво кращі, ніж у конкурентів на ринку флагманів. Саме завдяки якості знімання, більшість людей купує iPhone 13.
  • Відео, створені з використанням техніки apple, виглядають досить професійно. Додатковою перевагою є надто простий та сучасний монтаж, який можна виконати з застосуванням телефону. Таким чином, це спрощує роботу і дозволяє створювати гарні відео прямо у дорозі.

Поєднання стилю та надійності в iPhone 13

Варто зазначити вишуканий дизайн пристрою. Майже всі моделі iPhone мають велику ступінь захищеності від вологи та потрапляння пилу всередину. Стильно виглядає металевий корпус, він додає пристрою додаткової стійкості та механічної міцності. Величезна кількість краш-тестів та перевірок, з використанням спеціальних твердих насадок, показали, що скло iPhone 13 дуже міцне і не дряпається навіть при використанні гострих металевих предметів. Тому таку техніку можна з легкістю зберігати у жіночій сумці, в якій знаходяться ключі, та велика кількість додаткових предметів.

Телефон має потужний акумулятор, а заряд тримається досить довго. Техніка підтримує функцію зарядки без використання дротів, що дозволяє подовжити термін служби пристрою та зберегти цілісність роз'ємів. Висока якість зображення гарантується не лише при нормальному освітленні, але й на сонці. Саме тому, роздивитися, що зображено на екрані можна навіть у сонячний день. Це можливо завдяки використанню спеціального екрана, який відфільтровує темні частинки та покращує зображення.