"Нова пошта" відновила доставку замовлень з онлайн-магазину iHerb

Більшість міжнародних маркетплейсів протягом кількох останніх місяців змушені були призупинити доставку в Україну з об'єктивних причин. Але вже в травні деякі компанії почали відновлювати роботу. Однією із перших світових платформ електронної комерції, яка повернулася до українського споживача, став глобальний американський маркетплейс iHerb. Відповідну заяву зробили представники пресслужби "Нової пошти".

Зміни в процедурі замовлення та доставки

Згідно з заявами "Нової пошти", будь-яких істотних змін у процесі оформлення замовлення та його отримання немає. Щоб замовити товар на сайті iherb.com, потрібно знайти бажану позицію, і додати товар в “Кошик”. Ключове, що потрібно пам'ятати покупцям з України, – це вибір правильного способу доставки. У вкладці "Доставка" потрібно вибирати пункт "Нова пошта Глобал", і, звичайно, не забути ввести промокод на безкоштовну доставку в iHerb https://yourherbs.ru/ru/promokod-iherb-na-besplatnuyu-dostavku/. Останнє дуже актуальне сьогодні, оскільки більшість громадян країни зараз зацікавлені у купівлі дешевших товарів та використанні додаткових інструментів для економії.

Доставлятиме товари українцям сервіс NP Shopping, який виступає посередником між жителями України та тими закордонними інтернет-магазинами, що не мають опції прямої доставки до цієї країни. Завдяки службі NP Shopping можна оформити замовлення:

  • за вказаною адресою;
  • у будь-яке відділення Нової пошти, яке продовжує працювати;
  • до поштоматів Нової пошти.

Термін доставки зараз становить від 10 днів. Замовники мають можливість відстежити посилку за допомогою спеціального онлайн-трекінгу. Для цього потрібно перейти на сайт служби, вибрати відповідний розділ та ввести номер експрес-накладної у полі пошуку. Ще один простіший спосіб - завантажити додаток iHerb https://yourherbs.ru/ru/iherb-mobile-app/ та відстежувати замовлення за допомогою смартфона. Формула розрахунку вартості також залишилася незмінною, зробити попередній розрахунок можна за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping. Замовлення на суму від 55 доларів доставляють безкоштовно.

Як повідомляє прес-служба «Нової пошти», доставки відновили не лише з Айхерба. Українцям повернули можливість замовляти в інтернет-магазинах таких країн як Німеччина, Італія, Франція, Іспанія, Великобританія, Польща, Туреччина. Також з 15 червня поштовий оператор відновив роботу з AliExpress.

Але все ж таки, відновлення співпраці з iHerb вкрай важливе, оскільки на платформі представлено 1500 брендів і 35 000 товарів у найпопулярніших категоріях. Більшість позицій значно дешевші за українські аналоги, а деякі взагалі представлені виключно на iHerb.