Годинник Zenith: особливості, переваги

Швейцарський годинник вже багато років вважається елітним аксесуаром. Їх обирають ті, кому важливі статус та власний престиж. Це бізнесмени, політики, відомі особистості, топ-менеджери і всі, хто бажає створити імідж успішної людини. Точність механізму при виробництві така ж важлива, як і дизайн. Вибирають лише якісні матеріали. Аксесуари виготовляються зі сталі, дорогоцінних металів, кераміки. Є моделі з декором чи без нього.

Оригінальний швейцарський годинник робиться тільки в цій країні, тут же випускається не менше 50% запчастин, що використовуються у виробі. Якщо цих двох правил не дотримано, значить, продають підробку. Магазин «Акцент» пропонує тільки оригінальні швейцарські годинники. Співпрацює з багатьма брендами, відомими у всьому світі. Фахівці завжди допоможуть підібрати відповідний аксесуар.

Легендарна марка ZENITH: як вона з'явилася

Одна з найвідоміших часових мануфактур з'явилася в 1865 році. Її творець зібрав під одним дахом найкращих міських майстрів. Нова фабрика отримала назву "Зеніт". З першого дня до сьогодні кожна деталь виробу, випущеного під цим брендом, робиться з особливою любов'ю і тонкою майстерністю. Всі моделі виходять ідеально точними та красивими.

Годинники Zenith мають великий попит у всьому світі. Набули широкого поширення завдяки механізму El Primero. За годину він робить 36 тисяч напівколивань. Над ним працюють два десятки майстрів приблизно дев'ять місяців. Так, кожен механізм набуває своєї, неповторної душі. Це результат скрупульозної та тонкої роботи справжніх віртуозів.

Механізми ZENITH з кожним роком удосконалюються. Майстри постійно додають щось нове, покращують характеристики всіх нових колекцій. Зараз марка особливо популярна серед справжніх шанувальників, тих, хто готовий витратити будь-які гроші за якість преміум-класу. Будь-який покупець оцінить чудове складання та акуратний корпус з чітко вивіреними деталями.

Чому варто купити

Швейцарські годинники однаково подобаються і чоловікам, і жінкам. З їхньою допомогою легко досягти відразу кількох цілей. Так, це чудова можливість зарекомендувати себе пунктуальним та відповідальним перед потенційними партнерами та інвесторами. На діловій зустрічі людина з таким аксесуаром викликає повагу та визнання. Значна і дизайнерська складова. Оформленню завжди приділяється багато уваги.

Купуючи годинник «Зеніт», кожен оцінить виняткові переваги, які вони мають:

  • Високоякісні матеріали для виробництва. Серед них є дорогоцінні метали, наприклад срібло;
  • стійкість до корозії завдяки надійним матеріалам та спеціальної обробки;
  • висока точність. Годинник показує правильний час, мінімальні похибки виключені;
  • досконалий, продуманий дизайн. Відмінно підійде як до повсякденного, так і до суворого офіційного образу;
  • вологонепроникне виконання. Аксесуар неодмінно сподобається тим, хто веде активний спосіб життя та любить відпочивати на воді.

Варто згадати і ремінець як важливу складову. Його роблять лише з натуральних матеріалів та додатково обробляють, щоб захистити від передчасного зносу.

Одна з найвідоміших моделей бренду — Zenith Chronomaster Sport. Це спортивний годинник, створений на базі інноваційного El Primero 3600. Зроблений з меншої кількості деталей з активним застосуванням сучасних матеріалів, що підвищують ефективність. Корпус виконаний із нержавіючої сталі, безель – із чорної кераміки. Циферблат робиться у білому або чорному кольорі.