Причини та способи боротьби з випадінням волосся

Випадіння волосся — це розповсюджена проблема, з якою знайомі як чоловіки, так і жінки, незалежно від віку. Частіше страждають від проблеми чоловіки після 30 років, що пов'язано з виділенням величезної кількості тестостерону, який стимулює випадіння волосся в області голови. Також зі сповільнення росту волосся стикаються жінки після вагітності та вигодовування груддю. Через недостатню кількість мікроелементів, страждають майже всі системи організму, включаючи волосся. Побороти проблему допоможе компанія https://goodcells.com/omolodzhennia/vypadinnia-volossia яка має найсучасніші розробки у сфері трихології та дерматології.

Розповсюджені причини випадіння волосся

Наразі в аптеці та на прилавках магазинів побутової хімії, можна знайти величезну кількість шампунів, масок, які гарантують покращення зростання волосся, а також лікування його випадіння. Звичайні косметичні засоби відрізняються дуже низькою активністю, через мінімальний вміст активних компонентів, які можуть впливати на проблему. При використанні косметичних продуктів, проблема маскується зовні, але її причина не усувається.

Якщо волосся випадає через нестачу вітамінів в організмі, то потрібен комплексний підхід, який визначає основну причину, через яку волосся стало рідким. Тому найкращих результатів вдається отримати, якщо одночасно використовувати місцеві засоби, у вигляді масок та різних активних речовин, а також препаратів, що приймаються внутрішньо, для поповнення дефіциту вітамінів та мікроелементів.

Ефективні методики боротьби з випадінням волосся

Наразі існує величезна кількість методів лікування алопеції, які дозволяють усунути випадіння волосся. Але зовсім невелика кількість з них ефективні, та у короткі терміни здатні покращити стан пацієнта. Досить перспективні розробки має компанія Good Cells.

Переваги лікування алопеції з Good Cells:

  • Організація розробляє та застосовує лізосоми для постачання поживних речовин усередину фолікулів волосся.
  • Лізосоми — це частинки клітин, які можуть проникати всередину будь-яких тканин та органів, постачаючи туди все всі необхідні компоненти, що стимулюють зростання волосся.
  • Технологія використовує стовбурові клітини, які дозволяють без інвазивних методик стимулювати зростання волосся. Саме вони у комплексі з активними компонентами, провокують регенерацію клітин та фолікулів, які завмерли.
  • Для лікування будь-якого різновиду алопеції, компанія використовує стовбурові клітини, які є початком та основою для зростання будь-якої тканини в організмі. Саме з цих клітин починається зростання хрящів, а також сполучної тканини та судин.

При використанні стовбурових клітин, відбувається сплеск, а також відновлення величезної кількості клітин у проблемних зонах. Компанія використовує регенеративні методики на основі стовбурових клітин. Їх застосування забезпечує оновлення тканин.