Косметика CeraVe — що варто купити?

Все частіше модні б’юті-блогери, розповідаючи про свою улюблену косметику, згадують креми і лосьйони бренду CeraVe. Чи справді ці засоби настільки хороші й що варто знати тим, хто вирішить теж спробувати таку косметику?

Особливості косметичних засобів CeraVe

Бренд CeraVe відносно молодий — був заснований трохи більше, ніж 15 років тому. Над розробкою продукції компанії працюють професійні дерматологи – спеціалісти, які точно знають, яким повинен бути правильний догляд за шкірою і з чого повинна складатися якісна косметика. Завдяки цьому бренду на світовому б'юті-ринку з’явилися косметичні інноваційні засоби на основі керамідів.

Кераміди – це природний «будівельний» матеріал шкіри у вигляді жирових клітин. Ці речовини відповідають за підтримання достатнього зволоження епідермісу. Проте з різних причин (починаючи від поганої екології і закінчуючи стресами) кількість природних керамідів у шкірі зменшується. Результат – лущення, тьмяність, відчуття стягнутості, схильність до подразнень.

Вирішити такі дерматологічні проблеми під силу косметиці CeraVe на основі керамідів. Використання таких засобів допомагає швидко відновити гідроліпідний бар’єр, наповнити епідерміс вологою та утримати її в клітинах шкіри.

Кому підходить косметика CeraVe?

Косметична продукція торгової марки належить до групи дерматокосметики, яка практично немає протипоказань. Такі засоби підходять навіть для використання людьми, схильними до алергії, з чутливою шкірою. Дозволена така косметика й для догляду за шкірою малюків. Що стосується засобів з керамідами, то вони рекомендовані до використання в таких випадках:

  • для усунення сухості шкіри;
  • для профілактики пересихання епідермісу в період з несприятливими погодними умовами (літо, зима, вітряна погода);
  • для догляду за обличчям і тілом при наявності вікових змін;
  • при наявності дерматологічних проблем (атопічний дерматит, акне, гіперчутливість до компонентів косметики)

Серія косметичних продуктів бренду нараховує близько 70 найменувань. Компанія випускає засоби для очищення шкіри, лосьйони, креми для обличчя і тіла, тобто усе необхідне для щоденного комплексного догляду.