Переваги букмекерської контори Pin-up

Контора  Pin-Up.bet багатьом відома своїм ігровим гемблінгом. Як букмекер, Pin-Up не такий широко популярний. Контора з'явилася у 2005 році, здійснює свою діяльність з офшорної ліцензії. У 2016 році адміністрація Pin-Up відкрила новий офіс на Кіпрі, оформила ліцензію Кюрасао, а на сайті з'явився розділ беттінга. Для клієнтів, які мали проблеми з доступом до сайту, адміністрація розробила і виклала в мережу дзеркало Pin-Up. Сайт Pin Up перекладено вісьмома різними мовами, але загальна орієнтація на російськомовного користувача проглядається дуже добре.

Pin-Up.bet

Офшорний варіант Pin-Up працює за ліцензією Кюрасао, зареєстровані користувачі мають можливість робити не тільки спортивні ставки, але й грати в онлайн-казино. Для цього окремої реєстрації робити не потрібно.

Лінія у БК досить широка, налічує понад 40 видів спорту – це добрий показник. Дуже добре освітлений у лінії кіберспорт. Варто відзначити глибину лінії. Наприклад, на теніс можна знайти змагання, яких немає в інших БК, плюс до цього контора надає дуже варіативні розписи. Тому тут є можливість гри за унікальними маркетами, яких немає в інших БК.

Маржа на футбол найнижча, коливається в межах 2-3% на головні чемпіонати та ліги. На ліги нижчого рівня маржа зростає до 5%,  на екзотичні турніри може досягати 7-8%. Аналогічна картина спостерігається й у хокеї. На матчі провідних хокейних ліг (НХЛ, КХЛ) маржа коливається в межах 3-4% на основні результати, статистику – 5-6%. Дуже привабливими є коефіцієнти на баскетбол, маржа на НБА стартує з 2,5%. А ось на теніс у Pin-Up коефіцієнти низькі, і навіть на матчі Турніру Великого Шолома маржа не опускається нижче за 5%, це поганий показник.

Варто відзначити якісний режим Live, у якому коефіцієнти не набагато нижчі, ніж у прематчі, що є великою рідкістю. Лінія в міру насичена, представлені всі значні матчі і турніри. Для любителів статистики є матч-центр, де представлена ​​актуальна статистична інформація. Крім того, гравець може налаштувати лайв під себе.

Бонуси

Окреме місце займає бонусна політика букмекера, яка є дуже продуманою.

Кожен новий клієнт Pin-Up, який пройшов процедуру реєстрації, може за своїм бажанням отримати бонус на перший депозит, який, залежно від суми поповнення, може коливатися в межах 100-125%, і досягати 500 євро. Бонус слід протягом місяця відіграти у п'ятикратному розмірі на експресах із трьох або більше подій, з коефіцієнтами від 1,40.

Окремо букмекер стимулює гру на експрес-ставках. Чим більше подій, що входять до експресу, тим вища сума бонусу, яка може досягати 100%.

Букмекер пропонує вже готові, зібрані експреси з підвищеними котируваннями до 15%.

Постійні клієнти можуть отримати на день народження безкоштовну ставку до 20 євро. Для цього у клієнта має бути верифікований його обліковий запис.

Адміністрація Pin-Up повертає гравцеві частину грошей з програних ним експресів. Відсоток повернення може становити 55%, він залежить від кількості подій в експресі, що більше подій, то більший відсоток повернення.

За деякими  парі гравець може отримати достроковий розрахунок за ставкою, якщо того забажає. Ціна викупу ставки залежить від поточного коефіцієнта.

Підсумок

Букмекер Pin-Up пропонує якісну лінію з гарним розписом, із хорошими середніми коефіцієнтами. Роблячи ставки в Pin-Up, можна отримати більший дохід, ніж в інших конторах. Багато хто відзначає якісну роботу служби підтримки, яка оперативно відповідає на поставлені питання, і вирішує проблеми, що виникли. Зв'язатися із саппортом можна через онлайн чат, віконце якого знаходиться у правому нижньому кутку екрана.

Однак цього виявилося замало, щоб скласти реальну конкуренцію лідерам ринку беттингу пострадянського простору. Відвідуваність сайту Pin-Up не перевищує 100 тисяч унікальних відвідувачів на місяць. Це дуже скромний показник. Для порівняння можна сказати, що сайти провідних букмекерів мають щомісячну відвідуваність 5-10 млн.