Чому варто взяти машину в розстрочку, а не зробити покупку одразу?

Власний автомобіль перестав бути показником статусу та забезпеченості. Багато хто сприймає покупку машини як щось цілком звичайне. Але ціни на авторинку різко скачуть через постійні перепади курсу, тому замість звичної для нас покупки на перший план виходять продажі авто в розстрочку.

Що таке процедура розстрочки на автомобіль?

Якщо у вас на руках немає і 50% від необхідної вартості машини, все одно цілком реально її купити. Розстрочка на транспортний засіб вважається вигіднішою, ніж кредит. Тут покупець має велику фінансову вигоду та економить кошти. Ви оформляєте з продавцем або певною компанією договір і щомісяця за графіком оплачуєте обумовлену суму, при цьому починаєте користуватися вже своїм авто.

На що варто звернути увагу на оформлення розстрочки?

Для початку, обов'язково необхідно проаналізувати ринок машин, вивчити інформацію про модель, що сподобалася. Варто зважити всі переваги, що ви отримаєте в результаті угоди. Якщо в цьому плані не вважаєте себе компетентним, зверніться за допомогою до людини, яка орієнтується у всіх важливих нюансах і підбере найоптимальніший варіант. Важливо розуміти, в якому стані машина: чи є пошкодження, чи коректно працюють усі життєво важливі системи. Також промоніторте інформацію щодо подальшого обслуговування: наскільки вигідно буде змінювати запчастини у разі ремонту. Попри те, що ви берете автомобіль не із салону, все одно поспішати не варто.

Топ-5 покупки автомобіля на виплату

  • Ціна. Це найжирніший плюс, який приваблює. Не потрібно роками збирати велику суму. Достатньо буде першого платежу, а надалі за графіком виплачувати потрібну суму.
  • Широкий вибір. Ви можете вибрати практично будь-яку модель, будь-якого року випуску, адже не обмежені у кількості пропонованих авто. І все одно це буде дешевшим, ніж взяти в кредит.
  • Розрахунок до терміну. Якщо є можливість, то закрити виплату завжди можна раніше обумовлених термінів.
  • Умови. Розстрочка має більш зрозумілі та прозорі умови для клієнта в порівнянні з кредитом, де важливо розуміти, на яке підводне каміння чекати.
  • Машина з невеликим пробігом. Часто серед представлених авто трапляються ті, якими практично не користувалися. Продавець з причин може виставити дуже нову модель (якщо мова про вживані авто).

Купувати автомобіль із салону або скористатися розстрочкою – вибір завжди лежить за вами. В цілях економії така покупка підійде ідеально.