Технічні характеристики та сфера використання фітнес-браслета mi band 7

Останнім часом величезна кількість людей бажають покращити стан свого здоров'я, тому намагаються правильно харчуватися, займатися спортом. Сучасній людині зовсім недостатньо проходити за день 10 000 кроків. Щоб покращити роботу м'язів, потрібні більш суттєві фізичні навантаження. Це може бути бігова доріжка, тренажерна зала, або звичайні кардіо-тренування, які можуть виконуватися без спеціального спортивного інвентарю.

Характеристики фітнес-браслета mi band 7

Допоможуть налагодити харчування та тренування фітнес-браслети mi band 7. Це нові пристрої, які не лише покращують та спрощують життя спортсмена, але й цікаві гаджети, що дозволяють зробити чоловіка більш мобільним, сучасним та швидким. Відтепер на смарт годинниках відображаються всі месенджери, які приходять на viber, WhatsApp, telegram та телефонні дзвінки. Головний недолік дешевих китайських смарт-годинників - це довільні показники тиску, а також серцебиття. Саме тому такі пристрої не підходять для людей, що страждають від захворювань серця та судин.

Переваги mi band 7:

  • Чудовим вибором для них стане смарт-браслет mi band 7, від компанії xiaomi. Пристрій легко під'єднується до смартфона та дозволяє фіксувати не лише кількість пройдених за день кроків, але й витрати калорій при різних фізичних навантаженнях, включаючи танці, кардіо-тренування та біг.
  • Якщо порівнювати mi band 7 з попередньою версією, то варто зазначити, що у сучасному фітнес-браслеті на 25% збільшили розмір екрану. Крім того, підвищили потужність основного чипа, та збільшили ємність акумулятора.
  • Це дозволило подовжити автономну роботу пристрою. Наразі зарядження відбувається за допомогою спеціального магнітного пристрою, який підключається до браслета, без використання різноманітних роз'ємів, що подовжує термін служби пристрою.

Чим фітнес-браслет mi band 7 відрізняється від попередника mi band 6?

Для багатьох поціновувачів техніки xiaomi, розчаруванням стало те, що у mi band 7 не додали датчика, який вимірює температуру, хоча на нього чекали досить довгий час. Крім того, розробники залишили попередній рівень захисту від вологи. Значна кількість плавців також дуже чекали, що рівень захисту збільшиться.

Загалом розробники mi band 7 пішли шляхом еволюції, тому не стали робити революційних кроків та запроваджувати щось зовсім нове. Фітнес-браслет mi band 7 суттєво відрізняється від попередньої версії розмірами та потужністю. Крім того, значно розширили перелік тренувань та фіксування навантажень різного рівня. Тепер смарт-браслет можна використовувати під час занять танцями, стрибками, або для їзди на велосипеді. Варто зазначити, що модель доповнили датчиком NFC, що дозволяє виконувати безконтактну оплату покупок у супермаркетах та магазинах.