5 порад по догляду за шкірою восени

Осінь, мабуть, найромантичніша пора. Над головою кружляє жовте листя і ми з нетерпінням чекаємо, коли можна надіти улюблений м'який светр, ефектні чоботи та нове тепленьке пальто. Своє тіло ми ретельно захищаємо від холоду одягом, але сильний вітер та перші морози нещадно впливають на відкриту шкіру обличчя, на наші губи та руки.

По мірі надходження сухого та прохолодного повітря шкіра може втрачати дорогоцінну вологу. Осінь також дає можливість відновитися після літніх втрат на шкірі, залишених сонцем, хлором та солоною водою.

Вашій увазі 5 основних порад по догляду за шкірою обличчя в осінній період, а тим часом в інтернет-магазині Galateja.ua ви зможете замовити ефективні креми для обличчя, та іншу якісну професійну косметику відомих брендів.

Натуральний пілінг для глибокого очищення шкіри

Щоб ваша шкіра не ставала тьмяною та зневодненою в осінні місяці, збільшіть пілінг або скраб до одного разу на тиждень.

Регулярне відлущування допомагає збільшити клітинну регенерацію та видаляє відмерлі клітини шкіри, які можуть перешкоджати всмоктуванню будь-яких зволожувачів або сироваток.

При виборі фахівці рекомендують вибрати той, що містить натуральні ексфоліанти, такі як цукор чи абрикосовий порошок. А також можна вибрати ензимний пілінг чи слабокислотний скраб

Більше вологи

Наявність супер-зволожуючого засобу для обличчя у вашому арсеналі дійсно є однією з найважливіших порад осінньої краси. Обов'язково уникайте косметики, яка містить спирт, оскільки ця синтетична неприємна рідина позбавляє шкіру вологи і може спричинити її сухість та свербіж.

Перейдіть з лосьйону на крем. Оскільки повітря стає більш сухим, шкіра потребує більш густого зволожуючого крему. Креми забезпечують сильніший масляний бар'єр для зволоження шкіри.

Якщо ви ніколи раніше не пробували олії для обличчя, зараз саме час інвестувати в неї. Такі засоби з красивою легкою шовковистою текстурою та інтенсивним живильним ефектом є ідеальними продуктами, які надають вашій шкірі чудового вигляду.

Олії для обличчя містять потужні рослинні олії, що омолоджують шкіру. Наприклад, можна вибрати органічну олію шипшини, вечірньої примули або солодкого мигдалю. Ці натуральні олії для обличчя створюють захисний бар'єр на шкірі від агресорів навколишнього середовища, і вони утримувати вологу в шкірі довше.

Виберіть природний догляд за губами

Можливо ви привабливо тягнетеся до баночки з вазеліном, щоб захистити потріскані губи від холоду; проте ця суміш, що невинно виглядає, може виявитися не такою корисною, як ви думаєте.

Як побічний продукт нафтової промисловості, вазелін не сумісний із нашою шкірою. Нанесення його на губи по суті обертає шкіру липкою плівкою, не дає їй дихати і потенційно робить область ще більш запаленою та потрісканою.
Замість цього купіть продукт для губ, який містить натуральні воски та олії для захисту, живлення та відновлення пошкоджених губ.

Добре підійде праймер змішаний з бджолиним воском і соняшником, сам по собі як зволожуючий бальзам або під будь-якою помадою як праймер для покращення кольору.

Подбайте про свої руки

Ймовірно, найбільш поширеною проблемою холодної шкіри є сухість та навіть біль у руках. Це не дивно, оскільки наші руки часто піддаються впливу холоду, чи то намацування клавіатури телефону на вулиці, чи тримаючи сумку, на прогулянці з дитячим візком. Ми часто нехтуємо елементарними засобами догляду, коли йдеться про догляд за шкірою рук.

Оскільки шкіра на ваших руках не виробляє стільки натуральної олії, як решта вашого тіла, ця область набагато схильніша до сухості, особливо в холодну погоду. Побалуйте свої руки глибоко зволожуючим рятувальним засобом, збагачений скваланом з оливок, маслом жожоба або іншими елементами, і ваші руки не знатимуть, як вам подякувати.

Краса шкіри зсередини

Ви можете суттєво змінити свою шкіру, внісши невеликі зміни до свого раціону. Наприклад, багато хто з нас все ще не п'є достатньо води, і це може призвести до того, що шкіра стане сухою і лущиться. Пиття 2 літрів відфільтрованої води на день (8 склянок по 250 мл) – це важливий спосіб захистити вашу шкіру від осінньої сірості.