Цікаві розробки та доповнення у флагманах iPhone 14

Скандальні заяви компанії apple, через проблеми з виготовленням деяких комплектуючих, можливо були частиною маркетингу та рекламної кампанії. Це підігріло інтерес до техніки купертинівців, зробивши її більш популярною.

Чи варто купувати новий iPhone 14?

Прихильники флагманських моделей samsung та huawei, а також xiaomi, вважають, що не варто витрачати гроші на техніку Apple, через величезну вартість, а також використання не найсучасніших технологій. Мовляв те, що останнім часом пропонує компанія apple, вже давно розроблено та протестовано іншими компаніями, що займаються виробництвом флагманський моделей смартфонів. Проте поціновувачі техніки apple так не вважають, та чекають на айфон 14.

Запланований апгрейд iPhone 14:

  • Сучасний iPhone 14 буде випускатися у чотирьох моделях, серед яких найбільш сучасними та наповненими новими розробками, стануть моделі Про та Про Макс. Ці моделі планують доповнити новими процесорами bionic A16.
  • Інші моделі залишаться зі старими чипами bionic А15. Також варто зазначити, що компанія трохи вдосконалила блок камер та додала додаткову лінзу, яка дозволяє збільшувати та покращувати зображення.
  • У моделях Про та Про Макс приберуть чубчик, та замінять його невеликою капсулою. На жаль, компанія apple не поспішає виконувати впровадження Єврокомісії. Саме тому, у нових версіях iphone 14 не прибрали роз'єми lightning. Купертинівці вирішили трохи почекати, через власні розробки та неготовність зміни техніки, не дивлячись на вимоги Єврокомісії. Встановлення type-c планують у моделях iPhone 15.

Технічні характеристики нового iPhone 14

Камеру доповнили величезною кількістю варіантів знімання, зокрема мова йдеться про додаткове освітлення, а також можливість автоматичного та самостійного регулювання, фокусування фронтальної камери. Крім того, у моделях iPhone 14 про макс та iPhone 14 pro додали ще одну лінзу. Тепер замість п'яти, їх буде шість. У створенні оптичної системи приймала участь компанія, яка займається розробкою оптики для відомих фотоапаратів, що призначені для професіоналів.

iPhone 14 буде кращою версією попередніх моделей та ідеально задовольнить вимоги блогерів та людей, що регулярно постять stories в instagram. Головний недолік таких телефонів - це висока ціна. Саме тому, всі бажаючі придбати таку техніку, повинні бути готовими викласти кругленьку суму грошей. Найдорожчим вважають iPhone 14 Про Макс, з величезним екраном, а також потужним акумулятором, що гарантує тривалий період роботи без підзарядження. Таким чином, техніка з кожним роком стає все більш автономною, вдосконаленою, та ідеально підходить для подорожей. Надпотужний процесор дозволяє працювати одразу з декількома програмами або виконувати одночасно безліч дій.