Чим здивує презентація apple у вересні 2022 року?

Величезна кількість людей мріє про сучасні моделі iPhone. Якщо ви ще не встигли стати щасливим власником найсучаснішої техніки apple, то 2022 рік - це чудовий час щось змінити. Очікується досить цікава презентація, яка відбудеться 7 вересня. Компанія apple підігріла інтерес до продукції, тому у користувачів виникає питання, що нового покажуть на презентації Apple у вересні 2022 року. Наразі вже відомо, які новинки презентуватимуть найближчим часом.

Що очікувати від презентації apple?

Найцікавіше, що компанія буде презентувати не лише чотири моделі айфонів, але й запропонує щось більш цікаве. Зокрема йдеться про apple watch та airpods. Крім того, планується презентація apple TV 6. Деякі з прихильників техніки не впевнені, що в цьому році купертинівці презентуватимуть нові airpods pro 2, а також домашню колонку та телевізійну приставку.

Вдосконалення техніки apple:

  • Найбільша кількість інформації наразі стосується iPhone 14. Проте замість стандартного iPhone 14 макс, компанія презентує iPhone 14 plus. Також відомо, що скоріш за все ємність оперативної пам'яті збільшиться до 6 Гб. Прогнозують підвищення ємності акумулятора, що дозволить техніці довше працювати самостійно.
  • Найбільшого апгрейду слід чекати для моделей iPhone 14 pro та iPhone 14 pro max. Для них буде створений новий дизайн фронтальної панелі, а також величезна ємність вбудованих акумуляторів.
  • Також компанія презентувала збільшену швидкість зарядження. Таким чином, зарядити телефон можна буде значно швидше. Відомо, що техніка здорожчає на 10%, що зумовлено зростанням вартості праці, а також комплектуючих та деталей.

Чи варто чекати на оновлення airpods pro та apple watch?

Деякі користувачі, що чекають на вихід нової версії apple watch, засмутилися. Відомо, що скоріш за все у цьому році не буде суттєвого апгрейду або дизайну розумних годинників. Процесор залишать старим. Щоб користувачі не розчарувалися, розробники вирішили випустити додаткову версію, яка буде призначена для людей, що люблять екстремальний спосіб життя. Це буде можливим завдяки використанню спеціального корпусу, а також наявністю офіційного розширення. Техніку можна буде сміливо використовувати під водою.

Щодо нових airpods pro-2, то інформації зовсім небагато. Прихильники airpods pro-2 чекали на те, що нові навушники доповнять спеціальним пристроєм, що міряє пульс. Проте джерела, наближені до компанії apple, спростували інформацію. Варто відзначити, що презентація 7 вересня буде відбуватися в режимі офлайн. Транслюватимуть її на багатьох джерелах та платформах. Це чудова новина, тому що минулі 2 роки, через ковідні обмеження, презентації відбувалися у режимі онлайн.