Сервіс для онлайн спілкування з психотерапевтом — Meclee

Сервіс Meclee створений для надання кваліфікованої консультації психотерапевта у будь-який час та у максимально комфортних для клієнта умовах.

Ігнорування неврастенічних станів та психологічних проблем — настільки ж небезпечне для ментального здоров'я, як і самолікування — для фізичного.

Постійне відкладання прийому у фахівця стільки посилить симптоми стресу і призведе до апатії, байдужості, дистимії та депресії.

Перелічені вище проблеми негативно позначаються якості життя: робочій атмосфері, дружніх і особистих відносинах. Вир власних переживань і тривожних думок з часом затягне на дно.

Єдине правильне рішення — записатися на консультацію до психотерапевта онлайн Meclee. Спеціаліст, на відміну від  друга, — взаємодіє об'єктивно, не пропускаючи проблеми клієнта через призму власного досвіду. Досвідчений психотерапевт допоможе поглянути на ситуацію під новим кутом без засудження, без навішування ярликів та особистих суджень. Психолог направить, допоможе самостійно дійти висновку, який покращить якість життя.

У Meclee досвідчені психотерапевти працюють із дітьми, підлітками, дорослими, сім'ями та парами. У своїй практиці кваліфіковані фахівці застосовують різнопланові техніки та методики (позитивна психотерапія, гештальтпсихологія, коучинг та інші).

Плюси онлайн сервісу:

  1. Повна конфіденційність терапії. При спілкуванні з психологом можлива 100% анонімність навіть без візуального контакту за бажанням.
  2. Доступність та мобільність. Онлайн консультації — найпрактичніший формат психологічної підтримки для людей, обмежених у часі. Допомога психолога доступна у будь-який час, у будь-якому місці. Необхідний лише девайс та доступ в інтернет.
  3. Професіоналізм. Кожен психолог щорічно проходить курс підвищення кваліфікації, інтервізії та супервізії. Також терапія проводиться у всіх можливих напрямах психології. Для легкого вибору спеціаліста, на сайті представлена ​​інформація про професійний досвід психотерапевтів.
  4. Доступна вартість послуг. Крім одиночних сесій, клієнту доступні пакети послуг (5, 10), які коштуватимуть дешевше.
  5. Онлайн формат сесій. Зручність проведення зустрічі та економія часу.

Meclee дозволяє отримати психологічну допомогу своєчасно та у найбільш зручному форматі. Запис відбувається онлайн через сайт, програму або за допомогою дзвінка на гарячу лінію сервісу.

В особистому кабінеті легко відстежувати розклад сесій за датами та часом.

Чи не відкладайте своє здоров'я на потім — запишіться на консультацію вже зараз!