Огляд смартфонів лінійки iPhone 14

Кожного року Apple презентує свої новинки. Цей рік, попри війну, не став винятком. Наразі, через послаблення ковідних обмежень, презентація відбулася в офлайн режимі та супроводжувалася фурором серед прихильників техніки apple. Головною новинкою цього року став iPhone 14, преміальна модель якого айфон 14 про Макс. Проте варто відзначити, що є й інші прилади, що одразу стали бестселерами.

Який iPhone 14 найкращий у лінійці?

Серед них варто відзначити Айфон 14 Плюс, який вперше презентували в цьому році. Варто відзначити, що базовими моделями стали iPhone 14 та iPhone 14 Plus, у яких залишили торішній процесор Bionic A15.

Особливості конструкції моделей iPhone 14:

  • Сучасні процеси bionic А16 використали у преміальних версіях iPhone 14 pro та iPhone та 14 про макс. Базові моделі також мають величезну кількість відмінностей від преміальних. Це не лише різниця у потужності процесорів, але й суттєва відмінність у дизайні.
  • Справа в тому, що розробники apple залишили у базових моделях звичайний чубчик, який набрид постійним прихильникам компанії apple та виглядав не дуже стильно.
  • У преміальній версії телефонів чубчик замінили на стильні капсули, що дозволило суттєво збільшити розподільчу здатність екрану та не затуляти капсулою величезну кількість вільного місця.
  • iPhone 14 Plus має діагональ 6,7 дюймів, а також доповнений процесором Bionic A15. Камера цього смартфону у 2022 році стала більш потужною, через доповнення однієї додатковою лінзою. Модель краще фотографує та знімає відео, але і до цього постійні прихильники компанії apple високо оцінювали якість знімання та фото.

Переваги iPhone 14 про макс

Якщо ви обираєте між моделями Айфон 14, то звичайно краще придбати iPhone 14 про макс. Саме цю модель варто вважати найсучаснішою, серед величезної кількості смартфонів. Варто відмітити і нові кольорові рішення, які запропонувала в цьому році компанія apple. Проте корпус, як і у попередній моделі iPhone 13 залишився з алюмінію, та забезпечує достатню міцність смартфону. Як і раніше техніка доповнена захистом від пилу та вологи. З'явилася можливість придбання смартфонів нових кольорів.

iPhone 14 pro max має величезний екран тому дозволяє переглядати величезну кількість відео у форматі 4К та навіть 8К. Камера у смартфоні найсучасніша та розрахована на 48 мегапікселів. Варто відзначити, що є можливість покращення зйомки під час недостатньої кількості освітлення. Саме тому, навіть у темний час доби, можна отримати чудові фото, завдяки покращеним та вдосконаленим функціям айфон 14 Про Макс.