Як боротися з недосконалостями шкіри?

Бездоганна шкіра обличчя — те, до чого варто прагнути. Але гормональні збої, негативні фактори довкілля та неправильний спосіб життя провокують проблеми епідермісу, найпоширеніша з яких — прищі на обличчі. В цьому випадку доцільно використовувати спеціальний догляд за шкірою, який пропонує міжнародний бренд La Roche-Posay.

5 рекомендацій з догляду за проблемною шкірою

Схильність до акне може значно посилитися, якщо не навчитися правильно доглядати за епідермісом. Щоденні рутинні процедури мають підпорядковуватися таким правилам:

  • відмова від видавлювання прищів — через це виникає можливість появи шрамів та ще більших запалень, тому краще взагалі не торкатися недоліків шкіри;
  • захист від сонця — незалежно від типу епідермісу, кожна людина потребує захисту від ультрафіолетового випромінювання, а у випадку з проблемною шкірою промені продукують підвищення шкірного сала, що і є причиною акне;
  • некомедогенна косметика — якщо не хочете відмовлятися від макіяжу, купуйте виключно засоби з некомедогенним складом;
  • ретельне очищення — в цьому допоможуть товари, які підходять спеціально для жирної чи комбінованої шкіри;
  • щоденний догляд — доглядова косметика має вибиратися з урахуванням актуальних проблем.

Дерматокосметика від La Roche-Posay — найкраще рішення для людей із проблемною шкірою. В лінійці EFFACLAR є засоби, спеціально призначені для очищення й живлення обличчя.

Якщо ж ви не помічаєте поліпшення стану або не в змозі самостійно впоратися з проблемами, варто звернутися до дерматолога. Лікар призначить додаткові дослідження та запропонує ефективне лікування, що точно дасть добрий результат.

Чому дерматокосметика від La Roche-Posay — це безпечно та дієво?

Інноваційні рішення від La Roche-Posay створені саме для того, щоб догляд за проблемною шкірою став безпечним і ефективним. Компанія розробляє в лабораторних умовах продукцію, яка проходить численні тестування на гіпоалергенність та дієвість.

Засоби бренду La Roche-Posay отримали популярність та рекомендуються дерматологами всього світу. Унікальний склад, стандарти безпечного пакування, ретельний добір інгредієнтів — усе створене для того, аби ваша шкіра засяяла здоров’ям.

У лінійках також є продукція, що актуальна не тільки для дорослих, але й навіть для дітей. Окремі засоби допоможуть у вирішенні питань атопічного дерматиту, акне, подразнень тощо.