Зернові норії та запчастини до них

Зернові норії та запчастини до них

Норія — пристрій, призначений для переміщення зернових культур на висоту. Таке обладнання широко використовується на елеваторах, комбікормових заводах. За його допомогою оптимізуються робочі процеси та мінімізується пошкодження зерна.

Переваги норій від компанії «Агрохелікс»

6321b60bb789d.png

При виборі ковшових конвеєрів слід звертати увагу на технічні характеристики. Щоб транспортуючі пристрої довго виконували поставлені завдання, слід віддавати перевагу якісним виробам. Надійне обладнання пропонує український виробник «Agrohelix». Компанія розробляє зернові норії в стандартній комплектації та з урахуванням побажань клієнтів. Ще на сайті можна купити запчастини. Наприклад, шків контрприводу https://agrohelix.com.ua/shkiv-kontrprivodu-norii/, норійну зірочку, стрічку для транспортування.

Вибір норії від перевіреного виробника — раціональне рішення. Під ним маються на увазі такі переваги:

  • ефективність — за короткий час переміщуються сипучі матеріали у великому обсязі. При цьому енерговитрати низькі, а продуктивність висока;
  • стійкість до зносу — норії виготовляються з матеріалів та комплектуючих, що відрізняються міцністю, стійкістю до механічних пошкоджень, довговічністю;
  • безпека — пристрої для транспортування розробляються з урахуванням усіх норм. Гарантується безпека та простота в експлуатації.

Запасні частини для норій: якість та надійність

6321b60e4d2d6.png

У продажу представлені не лише ковшові елеватори, а й запасні частини. Компанія пропонує за доступною вартістю зірочки, шиберні заслінки, шківи контрприводів https://agrohelix.com.ua/ru/shkiv-kontrprivodu-norii/. Також можна придбати проміжні секції, металеві та полімерні ковші. Якщо потрібна стрічка транспортування, маслопровід або черевик, такі варіанти теж є. Всі товари відрізняються високою якістю та використовуються за призначенням протягом тривалого часу.

Купити норії та запчастини на найкращих умовах!

6321b60c91b5c.png

Компанія пропонує зернові норії в широкому асортименті та займається продажем запасних частин. Менеджери надають консультації та допомагають зробити правильний вибір. Фахівці виконують сервісне обслуговування, відповідально ставлячись до кожного замовлення. Доставка виробів здійснюється по Україні, а оплату можна зробити зручним способом. Вартість норій набагато нижча, ніж зарубіжних аналогів. Тому покупка транспортуючих пристроїв вигідна у фінансовому плані.