Чому потрібно придбати ЛЕД прожектор

Світлодіодні прожектори зайняли місце традиційного галогенного освітлення. Вони підходять як для житлового, так і для комерційного використання. ЛЕД прожектор підходить для освітлення як внутрішніх, так і зовнішніх приміщень, а також реклами, фасадів, скульптур, садів.Як варіант – портативне освітлення в майстернях.

Вони не вимагають обслуговування через надзвичайно тривалий термін служби, споживають значно менше електроенергії й миттєво спалахують на 100% потужності.

Переваги використання виробу

Основні позитивні якості товару:

  • Однією з найважливіших характеристик є його довговічність. Прилад фактично може безперервно працювати 50 тисяч годин. Це економить ваш час від необхідності заміни освітлювальних приладів під час роботи.
  • Те, що світлодіодні прожектори не нагріваються протягом експлуатаційного терміну, відрізняє їх від інших типів освітлення, таких як люмінесцентні лампи. В результаті вони виділяють менше тепла і мають нижчу робочу температуру.
  • Світлодіодні прожектори неймовірно енергоефективні. У порівнянні зі стандартними галогенними лампочками, це економить близько 90% ресурсів. Це не тільки дозволяє заощадити гроші, але й допоможе зберегти навколишнє середовище.
  • При використанні для підсвічування конкретних об’єктів світлодіодний прожектор виробляє приблизно таку ж кількість світла, як природні джерела (80%). Це забезпечує формування чудової композиції, а також природність відтінків об’єкта.
  • Існує можливість змінити яскравість світла на свій смак. Крім того, світлодіодний прожектор можна вмикати та вимикати за пару секунд.
  • Моделі насправді працюють в автоматичному режимі. У разі спроби сторонньої особи потрапити на приватну територію миттєво вмикаються прожектори, попереджаючи власників про небезпеку та відлякуючи грабіжника.

Світлодіодні прожектори не вимагають догляду та частого обслуговування і прослужать багато років. Ці предмети також надзвичайно стійкі до механічних пошкоджень із зовнішніх джерел.

Які фактори сприяють задоволенню споживачів?

Інтернет-магазин Lemanso надає своїм клієнтам постійні знижки на додаток до найвигідніших цін на ринку. Знання користування онлайн-каталогом робить покупку електрообладнання простою і комфортною.

Задоволеність клієнтів є для нас найефективнішим джерелом заохочення персоналу. Переважна більшість позитивних оцінок, отриманих підприємством за час існування, свідчать про високу якість як товарів, так і послуг. На нашому веб-сайті є все необхідне, але основна увага приділяється електрообладнанню для дому та світлодіодним світильникам.

Кожен товар, придбаний у нашому магазині, має гарантію. Гарантійний термін підкреслює якість запропонованого товару.