Головні відмінності iPhone 14 та iPhone 14 pro max

У вересні компанія Apple провела презентацію нових приладів офлайн. Для поціновувачів техніки, розробники apple представили величезну кількість оновлень та додаткових функцій. Презентація здивувала прихильників купертинівської техніки своєю яскравістю та незвичайністю.
У вересні компанія Apple провела презентацію нових приладів офлайн

Огляд флагманського телефона iPhone 14 pro max

Особливо прихильників apple порадувала колірна гама, а також введення фіолетового глибокого кольору, який чудово виглядає у поєднанні з алюмінієвим корпусом. На жаль цей рік став першим, коли нові чипсети встановили не в усі пристрої iPhone 14, а лише у преміальні. Для найдешевших приладів iPhone 14 та iPhone 14 plus використали старі, тобто торішні чипсети. Нові процесори доповнили iPhone 14 pro та iPhone 14 pro max. Розчарувало користувачів те, що немає сенсу купувати найпростіші моделі цього року, якщо вони нічим не відрізняються від торішніх.

Саме тому найбільшу увагу привернули флагманські iPhone 14 pro та pro max. Саме їх доповнили новим чіпом bionic А16, а також використали нову лінзову систему та блок камер, які суттєво допрацювали та доповнили.

Особливості нової камери iPhone 14 pro max:

  • Тепер замість шістьох лінз, телефон містить одразу сім. Багато хто скаже, що це суттєво не відображається на якості фото та відео. Але ці лінзи встановили, щоб покращити різкість, а також удосконалити зображення на фото, які були зроблені в темному приміщенні, при невеликій кількості освітлення.
  • Що стосується фронтальної камери, то тут встановили автоматичне наведення, завдяки чому покращилася якість селфі. Це чудова новина для прихильників instagram та інших соцмереж, що люблять викладати своє життя та щоденні справи.
  • Завдяки фронтальній камері, можна зняти чудові stories, які викладаються в мережу instagram. З'явилося декілька додаткових функцій, а також покращилася портретна зйомка.

Для кого підходить iPhone 14 pro max?

Це не єдині покращення, які були встановлені або нових iPhone 14 pro max. Варто зазначити нову капсулу, яку встановили замість звичайного чубчика. Тепер це інтерактивна зона, вигляд якої постійно змінюються, в залежності від того, які повідомлення чи дзвінки до вас надходять.

Величезна потужність техніки дозволяє встановлювати сучасні ігри та програмне забезпечення. Таким чином iPhone 14 pro max чудово підходить для зайнятих та ділових людей, що весь час працюють. Починати виконувати роботу можна на iPhone, а закінчувати на MacBook. Це все можливо завдяки спеціальній єдиній операційній системі, яка називається екосистемою. Багато прихильників apple вважають власну операційну систему головною перевагою. Це не дозволяє встановлювати сторонні програми та додатки, які можуть порушувати роботу системи.