Тонкощі вибору МФО

Онлайн-позика – це зручний кредитний продукт, який вирішує термінові фінансові питання. До якої компанії звернутися для оформлення позики, як оформити мікрокредит в інтернеті?

Особливості мікропозик – швидкість, відсутність формальностей

Мікропозики мають кілька ключових відмінностей - короткостроковість (в середньому від декількох днів до одного місяця), прості вимоги до позичальників, швидке оформлення (протягом 10-15 хвилин). Відносно невеликі суми зручні тим, що не є серйозним фінансовим навантаженням (як у випадку із класичними банківськими кредитами). І якщо вас цікавить позика онлайн без фото, на сайті allycredit.com.ua ви знайдете найвигідніші пропозиції від надійних фінансових організацій. 

Багато постійних клієнтів ставляться до сервісів онлайн-кредитування як додаткових гаманців, одержуючи гроші тоді, коли вони потрібні. А при виборі МФО необхідно орієнтуватися на такі чинники

  • доступна сума – ліміти встановлюються з урахуванням частоти користування позикою;
  • терміни кредитування – є послуги, які пропонують довгострокові товари;
  • відсоткова ставка - у середньому цей показник майже дорівнює у всіх МФО, але різниця є;
  • способи отримання коштів – найчастіше позичальники вибирають переказ грошей картку.

Вивчайте вимоги до клієнтів, хоча зазвичай вони мінімальні – паспорт, повноліття, наявність мобільного телефону. Формальності зведено до мінімуму, процес оформлення дуже простий. Провідні МФО пропонують клієнтам різні кредитні продукти, починаючи від видачі невеликих сум терміном до 1 місяця, закінчуючи позикою до кількох десятків тисяч гривень. Позичальник сам вибирає варіант, що цікавить.

Як оформляється мікропозика – від заявки до переказу грошей

МФО – це офіційні організації, які працюють відповідно до законодавства. Потрібно розуміти, що оформляючи договір, ви берете він певні зобов'язання, яких потрібно дотримуватися.

Але відмінність мікрофінансових компаній у тому, що вони дуже лояльно підходять до позичальників, дозволяючи брати кредити без необхідності подання довідок, а часто й без підтвердження доходу.

Порядок оформлення позики

  • Заповнення анкети та вибір параметрів онлайн-кредиту.
  • Надсилання заявки на розгляд.
  • Отримання результату – у випадку позитивного результату клієнту переводяться кошти.

Найчастіше послуги вимагають від позичальника зареєструвати банківську картку. Це проста процедура, яка займає кілька хвилин. Втім, весь процес оформлення кредиту потребує мінімум часу, що є одним із головних плюсів цієї послуги. Наприклад, якщо в магазині не вистачає грошей на велику покупку, ви можете буквально за 10 хвилин отримати суму, що бракує, звернувшись до МФО.

І насамкінець, звертайтеся до офіційних мікрофінансових компаній, що пропонують прозорі та вигідні умови, і мають позитивні відгуки від клієнтів.