Переваги та особливості замовлення доставки квітів

Свято - це чудова можливість порадувати своїх родичів та коханих. Зазвичай купують приємні подарунки, а також квіти. Головна проблема свіжих рослин у невеликому термінів зберігання. Саме тому квіти потрібно купувати перед святом, витрачаючи величезну кількість часу на вибір букету.

Переваги доставки квітів

Перш за все, доставка квітів Київ - це можливість отримати свіжий букет, заощадити власний час, нікуди не їхати, та не обирати композицію самостійно.

Плюси замовлення доставки квітів:

  • При необхідності можна зробити замовлення заздалегідь, на певну дату та час. Поздоровити винуватця свята можна навіть, якщо він знаходиться в іншому місті.
  • Сучасні компанії, які займаються доставкою квітів, пропонують величезну кількість додаткових послуг. Варто зазначити можливість купівлі солодощів, або навіть м'яких іграшок та фруктових кошиків.
  • Це чудовий варіант, коли потрібно порадувати хвору людину, яка знаходиться у лікарні, але не має часу або можливості обрати букет. Людина отримає ваш подарунок та знатиме, що ви про неї забули, пам'ятаєте.

Головна проблема придбання букетів влітку та взимку - це складні погодні умови. Квіти дуже швидко в'януть через спеку, а взимку можуть замерзнути від сильного морозу. Швидка доставка квітів Дніпро використовує спеціальні контейнери, та коробки з теплоізоляційними матеріалами, які не дозволять композиціям зів'яти через спеку.

Кілька причин замовити доставку квітів

Не лише можливість заощадити час - це головна перевага доставка квітів. Невеличкі магазини, які продаються квіткові композиції, повинні сплачувати величезну оренду, тому націнка у таких точках продажу може бути великою. Це суттєво позначається на вартості букетів, збільшуючи її. Якщо точка продажу розташована у не густонаселеному районі, то флористи намагаються подовжити свіжість букетів, використовуючи спеціальні препарати. Щоб покращити зовнішній вигляд букету, який починає в'янути, можуть відрізати стебло, а також видалити пелюстки, які пожовкли або зів'яли. Часто у великих букетах та композиціях, використовують квіти, які вже досить довгий період часу знаходяться у магазині. Зелень, а також оздоблювальний матеріал, дозволяють приховати наявність зів'ялих рослин.

Замовляючи доставку квітів, варто розуміти, що збір букету, його створення починається лише після замовлення. Всі рослини зберігаються у спеціальних холодильниках, в яких підтримується низька температура, що подовжує свіжість квітів. Під час замовлення доставки квітів, клієнт отримує свіжий букет, ціна якого набагато нижча, ніж при придбанні у звичайній точці офлайн.