Топ-5 гаджетів, без яких важко обійтися сучасній людині

Сучасна техніка та електроніка міцно засіла в житті кожного з нас. Завдяки їй рівень нашого комфорту зріс в сотні разів. Вона допомагає нам у всьому — і в роботі, і в організації власного життя, і у відпочинку. І було б нерозумно це заперечувати та обмежувати себе в технологіях. Тому варто користуватися тим, що пропонує нам сучасність, по максимуму.

Які гаджети потрібно придбати в першу чергу

Далі ми коротко розглянемо 5 гаджетів, що повинні бути у кожної людини, яка хоче йти в ногу з часом та покращити якість життя ще більше:

  1. Хороший смартфон. Наголошуємо, що мова йде саме про хороший смартфон, а не про який небудь. У сучасного телефону має бути потужний процесор, мінімум 6 Гб оперативки, 128 або більше Гб внутрішньої пам’яті, великий екран (краще OLED або AMOLED) з роздільною здатністю не менше Full HD, якісна камера тощо. Варто розуміти, що характеристики пристрою впливають на те, чи зможе він виконувати актуальні завдання (чи не буде він перегріватися, гальмувати, чи достатньо в нього продуктивності для окремих додатків та ігор).
  2. Ноутбук. Це багатофункційний і дуже зручний пристрій для роботи та відпочинку. На ньому можна працювати, грати, дивитися фільми чи відео, вчитися тощо. Звичайно ж, між комп’ютером та ноутбуком (в більшості випадків) варто вибирати другий. Він легкий, компактний, мобільний, автономний. Його можна взяти будь-куди та використовувати там його можливості повною мірою.
  3. Бездротові навушники. Слухати музику, дивитися фільми, брати участь у вебінарах, грати, розмовляти тощо — у всьому цьому навушники піднімуть ваш комфорт на принципово новий рівень. Звичайно, мова йде про хороші бездротові моделі, оскільки вони набагато зручніші та технологічніші. Можливо ціна на навушники високої якості вас збентежить. Але, повірте, заплативши один раз, ви будете задоволені покупкою кілька років.
  4. Смарт-годинник. Цей розумний девайс не лише стане хорошим доповненням до смартфону, а й допоможе контролювати стан вашого організму. Сучасні розумні годинники мають десятки корисних функцій — прийом та здійснення дзвінків, керування камерою на телефоні, плеєром, отримання повідомлень та сповіщень та багато чого іншого. Із діагностичних можливостей у них є пульсометр, пульсоксиметр, тонометр, термометр та ін. Також у розумного годинника є весь набір функцій фітнес-трекера та багато інших.
  5. Електрична зубна щітка. Цей гаджет хоч і не вписується в загальну картину, але він теж є одним з найважливіших. Річ у тому, що якість чищення зубів електричною щіткою в багато разів вища, ніж ручною. Це доведено і безліч разів перевірено. А від цього залежить здоров'я зубів, що прямо впливає як на якість життя, так і на економію десятків тисяч гривень на лікуванні. Електричну щітку ми сюди додали з тієї причини, що вона користується меншою популярністю, ніж смартфони, ноутбуки, бездротові навушники і смарт-годинники. А це неправильно, адже користі від неї не менше.

Покупка всього цього потребує значних грошових витрат. Та навряд чи хтось колись пожалкує, що придбав якусь хорошу річ. Тому не варто обмежувати себе. Потрібно купувати і насолоджуватися покупкою.