Чи можна носити конверси взимку

Багато хто досі задається питанням "чи бувають зимові конверси". Звісно бувають. Виробник подбав, щоб шанувальники бренду носили якісне, зручне та стильне взуття цілий рік. Тому регулярно випускає 4 сезонні колекції: літо, осінь, зима та весна. Більше про особливості та популярні зимові моделі дізнаєтеся далі.

Зірки у кедах converse взимку

Численні селебріті доводять, що Converse не втрачають актуальності навіть взимку. Серед шанувальників зимових образів із кедами можна зустріти як кінозірок, так і представників музичного шоубізу і навіть політиків. Представляємо затятих шанувальників американського бренду взуття у стильних зимових образах:

Камала Харріс – перша жінка на посаді віце-президента США, носить конверси як у спекотну, так і холодну погоду навіть із брючним костюмом.

Гвінет Пелтроу віддає перевагу не нудному поєднанню – класичним кедам під леопардове пальто і широким чорним штанам.

Кендалл Дженнер легко комбінує конверси з елегантними брюками із сатину, шовку та плюшовим пальто.

Роберт Паттінсон і в сніг, і в дощ взує традиційні кеди під джинси, толстовку та бомбер.

Пенелопа Круз ефектно комбінує конверси з яскравим червоним жакетом та в'язаними аксесуарами.

Список можна продовжувати до безкінечності. Напевно, навіть королева Вікторія не відмовила собі в задоволенні мати стильні кеди американського бренду.

Які бувають зимові конверси

У зимовій колекції Converse переважають високі моделі, що прикривають щиколотку, з постійним шнурівкою. Це розсудливо та комфортно. Серед найпопулярніших моделей – чорні кеди:

Converse CTAS Winter Gore-Tex Mono Black 165935C на класичній низькій підошві, що поєднує в собі стиль та комфортну функціональність. Основний матеріал – натуральна шкіра з утепленням флісом та волого захисним покриттям GORE-TEX. Герметично вшитий язичок та неопреновий носок по всьому контуру також забезпечують надійну вологостійкість. Устілка OrthoLite гарантує надійну амортизацію при ходьбі.

Кеди AS Lugged Winter 2.0 із колекції Сhuck Taylor сподобаються модникам трендовою високою підошвою з ефектним силуетом. Модель виконана також з натуральної шкіри, забезпечена волого захисним та утепленням м'яким флісом. Максимальний комфорт у носінні забезпечує амортизуючу устілку, виготовлену за технологією Memory Foam, а також масивні гумові накладки, що підвищують міцність та захист від негоди.

При низці переваг і класичному монохромному забарвленні, зимові кеди "Конверс" залишаються стильними і легко комбінуються з будь-яким ансамблем вашого гардеробу.