Де купити автоцивілку онлайн за вигідною ціною?

Як давно ви відвідували офіс страхової компанії з метою оформлення страховки для авто? Якщо це було понад рік тому, поспішаємо нагадати: страховка для авто – ОСЦПВ – підлягає оновленню щороку. У той час, як КАСКО страхує транспортний засіб його власника від пошкоджень внаслідок ДТП та зовнішніх факторів, ОСЦПВ страхує саме Вашу відповідальність перед іншими учасниками дорожнього руху.

Автоцивілка – документ, який водій зобов'язаний пред'явити, якщо його зупинить інспектор патрульної служби. Так, паперовий поліс не завжди зручно тримати під рукою, він може порватися, пом'ятися, а то й зовсім загубитися. Щоб не відчувати подібні незручності й не наражати себе на ризик бути оштрафованим на 850 грн за відсутність поліса, радимо купити страховку для авто онлайн на сайті Polis.ua.

Чому оформляти ОСЦПВ онлайн вигідно?

Життя сучасної людини тісно пов'язане з комп'ютером, смартфоном та інтернетом. Наскільки раціонально витрачати дорогоцінний час на візит до офісу страхової компанії, заповнення величезної кількості паперів та дорогу назад додому крізь пробки? Тим більше коли на відстані витягнутої руки знаходиться ПК або смартфон з виходом в інтернет. Усього 10 хвилин часу – і поліс автоцивілки у Вас у кишені, а якщо точніше – електронною поштою. Після чого його можна роздрукувати або зберігати в телефоні та за необхідності пред'явити інспектору.

Купуючи ОСЦПВ онлайн, Ви отримуєте безліч переваг:

  • не потрібно залишати будинок чи відлучатися з роботи;
  • можна проаналізувати десятки пропозицій, обравши оптимальне за ціною та набором послуг;
  • договір одразу ж реєструється в базі МТСБУ;
  • прозора угода, жодного шахрайства з боку псевдостраховиків;
  • автоцивілка обходиться дешевше на 20% завдяки відсутності витрат на логістику та доставку бланків.

Радимо не зволікати з оформленням поліса. Якщо Вам потрібна автоцивілка, купити її варто вже зараз, адже у 2022 році ціни на страховку зростуть. На сьогодні середня ціна поліса варіюється від 750 до 1500 грн залежно від регіону реєстрації власника.

Які фактори впливають на вартість автоцивілки?

На формування ціни ОСЦПВ впливають:

  • категорія транспортного засобу;
  • об'єм двигуна;
  • адресу реєстрації власника ТЗ;
  • термін дії страховки;
  • франшиза.

Є способи зниження вартості поліса, наприклад, якщо Ви входите до пільгової категорії населення. Також стосовно зразкових водіїв застосовується «бонус-малус» - знижка за відсутність протягом року аварій, спровокованих даним водієм.

Знаючи перераховані вище параметри, легко прорахувати вартість автоцивілки в онлайн-калькуляторі. Сервіс страхових пропозицій автоматично проаналізує Ваш запит та видасть одразу 10-15 пропозицій від провідних страхових компаній України. Вам залишиться зробити вибір, сплатити поліс онлайн та отримати його електронну версію на пошту, вказану під час реєстрації.