Інноваційний truSculpt flex — рішення для отримання ідеальної фігури

Здоровий спосіб життя має великий вплив на підтримку тіла у формі, так само як раціональне харчування та спортивні тренування. Але не в усіх виходить досягти бажаних результатів за подібних умов. Якщо вам не вистачає часу на спортзал, робота сильно виснажує, а фізичні навантаження не допомагають натренувати м’язи у важкодоступних місцях — truSculpt flex дасть вам бажане.

-AxPVO3xW4QfayHyPqrCVQC8y2aLB8lPfChfMYaNY8kUmKBzcBnex3EfIszEf3spY1BH3MkqAhow1EHV7J176Ji9tEQnZpZrxrN_ho9FcVXurU1Lj3MBJgWCELaTCAkRvTzEefvRak007abA6tGfq2ShGdlCRHP7A3bC0BcCTABBu4cvuNXwnl9lVw

В чому унікальність truSculpt flex?

Сучасна процедура базується на використанні електричного струму потужністю 10–30 mA, який спрямовується на певну групу м’язів. Обрані ділянки тонізуються та піддаються скульптуруванню, при цьому м’язова маса збільшується на 30%, а жир в зоні дії струму втрачається більше ніж на 20%. В цілому за 45 хвилин сеансу може бути оброблено більше ніж 1000 кв. см тіла. Це дає можливість заощадити сили та час на спортзалі та виснажливих тренуваннях.

Очевидні переваги пристрою для накачування м’язів:

  1. Значне покращення рельєфу та тонусу м’язів. Більш детально про процедуру читайте за посиланням https://anacosmo.ua/uk/meditsinskaya-kosmetologiya/skulpturuvannya-tila-trusculpt-flex/.
  2. За 45 хвилин може бути оброблено 8 зон або понад 1000 кв. см тіла.
  3. Скульптурування тіла доступне для власників різних типів фігур.
  4. Дозволяє підтримувати природні форми тіла.

Також багато користувачів цією інноваційною методикою вказують на мінімальний час простою, який подібний на відпочинок після фізичних вправ. В деяких випадках truSculpt flex допомагає втратити зайві сантиметри на боках, майже не докладаючи при цьому зусиль. 

ZzY1w1VM-fMdvuzBc71HpDh5LiY4jsOFKhnIAN92tlUBJPdiRUS_ZuYgwBSpkEtJpIp-DSrmnZxmj9mKFqeriHGeGmOpnDd-zExBkgb7TwrppXnT9yyoaUffJ2-Y73yKqA9BiDLwXbRF2kKhk9wVsACUTNzNBf3xMANufEsXEPqqDLZlz5H8OmNAgw

Основні етапи сеансу 

Процедура унікальна тим, що після «тренування» на truSculpt flex в тілі з'являються відчуття, подібні на відвідування тренажерного залу, але при цьому не потрібно здійснювати виснажливі заняття. Метод є абсолютно неінвазивним. Можна вибрати три режими інтенсивності тренувань:

  1. Режим підготовки — потрібен для проходження м’язами періоду звикання до впливу електричного струму. Дуже подібний на розігрівання в тренажерному залі.
  2. Режим тонусу — це безпосередній процес нарощування м’язової маси шляхом біоелектростимуляції обраних груп м’язів.
  3. Режим скульптурування — відбувається інтенсивне моделювання тіла внаслідок проведення електричної стимуляції глибоко розташованих м’язів.

Перед процедурою обов’язково потрібно проконсультуватись у лікаря, який надасть детальну інформацію з усіх питань, пов’язаних із пристроєм truSculpt flex. В цілому підготовка до сеансу потрібна мінімальна, зате результат здебільшого перевершує найсміливіші очікування. За детальною консультацією та безпечним здійсненням процедури звертайтесь до клініки ANACOSMA.