Огляд умов щодо онлайн кредиту в мфо СС Лоун

Мікрофінансова організація СС Лоун працює на кредитно-фінансовому ринку вже понад шість років. За цей час МФО встигла зарекомендувати себе з позитивного боку. Амбасадором компанії є відома українська співачка та артистка Оля Полякова. Влітку 2022 року компанія однією з перших відновила свою роботу в Україні та зараз кредитує своїх клієнтів на конкурентоспроможних умовах.

Онлайн кредит у СС Лоун

Оформити кредит у СС Лоун можна на сайті ccloan.ua у будь-який час, подавши заявку. На сайті є онлайн калькулятор, за допомогою якого клієнт може відразу ж дізнатися про умови кредитування, відсоткову ставку, і суму, яку йому треба буде виплатити на момент припинення дії кредитного договору.

У СС Лоун можна оформити кредит у розмірі від 100 до 20 000 грн терміном від 5 до 30 днів. Заявлена ​​кредитна ставка становить 1,99% на день, але кредитний калькулятор на сайті показує інші цифри, які відповідають нижчій процентній ставці. Так, при кредитуванні на суму 1000 грн терміном на 30 днів, калькулятор налічує 180 грн відсотків або 6 грн на день, що відповідає процентній ставці 0,6%.

Що потрібно, щоб взяти кредит у СС Лоун

Звернутися за кредитом у СС Лоун може будь-який громадянин України, який має доступ до Інтернету. Адміністрація СС Лоун заявляє про відсутність прихованих комісій та прозорість фінансової угоди з клієнтом. СС Лоун кредитує клієнтів, яким відмовив банк через низький офіційний доход або неможливість оформити довідку про доходи. Кредит можуть отримати повнолітні українці, які не мають офіційного прибутку. При оформленні кредиту немає потреби шукати поручителів чи заставну цінність, як цього вимагає ломбард.

Крім цього, в СС Лоун можуть кредитуватись особи, які мають відкриті кредити в інших кредитно-фінансових організаціях, особи з поганою кредитною історією. Але, оформити повторний кредит у СС Лоун за існуючого не погашеного кредиту не можна. Проте організація дає можливість продовжити дію кредитного договору за умови оплати відсотків за кредитом.

Для оформлення кредиту в СС Лоун позичальнику необхідно ідентифікуватися через систему BankID, вказати свій ІПН, номер мобільного телефону та банківської картки будь-якого українського банку. У заявці клієнт повинен вказати необхідну суму та термін, на який буде оформлено кредит. Подана заявка пройде перевірку, після чого на телефон клієнта надходить повідомлення про рішення на видачу кредиту. У разі позитивного рішення клієнт має уважно вивчити типовий кредитний договір та підписати його. Після цього необхідна сума зараховується на кредитну картку клієнта. При своєчасних погашення взятих раніше кредитів, клієнт може оформляти кредит у СС Лоун необмежену кількість разів.

Акції

Адміністрація СС Лоун проводить різноманітні акції, як довгострокові, і короткострокові. Однією з найпопулярніших акцій є бонус "Приведи друга". Будь-який зареєстрований клієнт СС Лоун має можливість у своєму персональному кабінеті отримати персональний код, яким можуть проходити реєстрацію нові клієнти. За кожного наведеного клієнта, який під час реєстрації вказав персональний код учасника акції, користувач отримує 50 грн.

До кінця 2022 року СС Лоун проводить акцію серед нових клієнтів, клієнтів, які оформили пролонгацію кредиту та серед клієнтів, які оформили повторні кредити. Переможцям надаються цінні призи: навушники, годинники, мобільні телефони, ноутбук. Розіграш призів проводиться щомісяця у кожній із трьох категорій клієнтів. Таким чином, той самий клієнт має можливість взяти участь відразу в кількох розіграшах, чим збільшує свої шанси на перемогу.

Наприклад, клієнт вперше реєструється в СС Лоун, оформляє короткостроковий кредит, потім продовжує його, здійснює погашення та бере новий кредит. Такий клієнт візьме участь у всіх трьох номінаціях розіграшу призів. Переможці визначаються у випадковому порядку.