Як обрати мікрофінансову організацію?

При виборі кредиту онлайн, безліч пропозицій від багатьох мікрофінансових компаній може значно заплутати потенційного позичальника. Щоб правильно зробити вибір та мати позитивний досвід із співпраці з кредитором, необхідно знайти відповідну МФО в Україні. Вивчення пропозицій від фінансових установ займає деякий час, а воно особливо дороге у 2022 році.

Хочу оформити кредит онлайн: на що звернути увагу?

При виборі надійної мікрофінансової організації варто звертати увагу на кілька аспектів:

  • МФО має надавати відкритий доступ до всієї необхідної юридичної інформації щодо своєї діяльності.
  • МФО має надавати онлайн консультації, а також зв'язок із техпідтримкою цілодобово без вихідних.
  • Онлайн оформлення кредиту, подання заявки та підписання необхідних паперів не повинно займати більше 30-60 хвилин.
  • МФО не вимагає великого пакету документів, оформити кредит онлайн можна за наявності паспорта та ІПН.
  • Можливість оформлення кредиту для людей із поганою кредитною історією або без офіційного працевлаштування.

При виборі МФО варто також звернути увагу, хто може оформити Finpanda кредит онлайн. Так більшість мікрокредиторів із радістю співпрацюють зі студентами, пенсіонерами, інвалідами без належного досвіду та з людьми з поганим “кредитним минулим”.

Де можна знайти мікрофінансові організації?

Зважаючи на розширення та розвиток мікрофінансового ринку, кількість МФО в Україні перевищує 1000 компаній. Щоб не витратити багато часу на пошуки відповідного кредитора, були створені платформи з підбору мікрофінансових організацій та мікрокредитів.

Finpanda.com допоможе знайти кредит онлайн на карту за кілька хвилин, запропонувавши велику кількість різних МФО, що підходять під Ваші вимоги.

За допомогою кредитного калькулятора та різних фільтрів можна вказати бажаний кредит, платформа автоматично видасть результати у вигляді зручної таблиці з кількома МФО, їх пропозиціями, а також умовами та вимогами до клієнта.

Щоб оформити кредит, необхідно натиснути кнопку “Отримати кредит” поряд з пропозицією, що сподобалася, тоді автоматично відкриється офіційний сайт мікрофінансової організації. Далі необхідно вибрати суму та термін кредиту та натиснути "Отримати гроші" або "Оформити кредит", пройти невелику реєстрацію та підписати кредитний договір.

Як швидко я можу отримати гроші?

МФО працюють цілодобово без вихідних. Заявки на оформлення кредиту перевіряються автоматичною скоринговою системою, що дозволяє обробляти до кількох сотень заявок на день! Таким чином, оформлення кредиту не займе більше 60 хвилин, а отримати гроші можна на день звернення до організації.

Як я можу погасити кредит онлайн?

При оформленні позики Ви точно знатимете дату, до якої необхідно закрити мікрокредит. При використанні кредитного калькулятора дата та сума для погашення розраховується автоматично, а під час підписання договору Вам видається докладний графік.

Багато МФО пропонують загальні методи погашення позики, наприклад:

  • у Особистому Кабінеті на офіційному сайті кредитора;
  • за допомогою інтернет-банкінгу;
  • за допомогою платіжних терміналів;
  • у касах банку чи філіалі мікрофінансової організації.

При погашенні заборгованості варто враховувати графік погашення і скільки часу займає переказ коштів, оскільки кожен із способів погашення має свій термін виконання, наприклад оплата кредиту в касі може зайняти до 3-х робочих днів.

Оформити кредит онлайн на картку без відмови Україна дуже просто і доступно практично для кожного повнолітнього українця, досить просто знайти відповідну МФО та оформити кредит, отримавши гроші вже в день звернення!