У яких країнах найчастіше купують секс-іграшки?

Девайси для мастурбації та сексу користуються популярністю у багатьох країнах світу. Це зовсім не дивно, адже всілякі вібратори, фалоімітатори та мастурбатори здатні доставити такі яскраві відчуття, яких неможливо досягти за звичайної інтимної близькості. У яких країнах люди найчастіше відвідують секс-шопи і роблять пікантні покупки?

1 місце. Данія

Популярний британський інтернет-портал нещодавно провів дослідження, під час якого з'ясував, у якій країні найвища активність у покупців товарів для дорослих. Лідирує у цьому списку Данія. При детальному вивченні даних стало можливим перевести інформацію до цифр. Виявилося, що з кожної 1 тис. людей, які відвідують секс-шопи онлайн, 118 осіб – це жителі Данії.

На другому місці за активністю любителів секс-іграшок йде Швеція. На третьому місці розташувалися Сполучені Штати Америки. Далі йде Великобританія, і п'ятірку лідерів завершують Нідерланди.

Зацікавленість данців у секс-товарах легко можна пояснити. У Данії тема сексу не табуйована лише на рівні моралі, як це відбувається у деяких інших країнах розвиненого світу. Данські діти вже з 6 років отримують інформацію про такі явища, як зачаття та народження дитини. У 13 років кожен підліток добре знає, що є мастурбацією, що таке аборт і для чого потрібні презервативи. В інтимні відносини данцям дозволено вступати з 15 років.

2 місце. Швеція

Любов шведів і шведок до сексу, здається, намертво вбудована в їхню генетику. Жителі Швеції розкуті в інтимному плані, не соромляться обговорювати пікантні теми та не обтяжені сексуальними комплексами. У Швеції пари люблять еротичні експерименти, для реалізації яких часто-густо використовують секс-пристрої. Молодь легка на підйом у плані близькості та з легкістю переходить від дружби до інтиму. Крім того, саме в цій країні широко розгорнуто виробництво аксесуарів для сексуальних розваг.

3 місце. США

Серед американських відвідувачів секс-шопів досить багато самотніх хлопців та дівчат, які купують інтимні штучки для самозадоволення. В Америці не вважається ганебним користуватися вібраторами і секс-ляльками - ніхто точно не дивитися косо. Сімейні пари також часто купують інтимні товари. Причина проста - більшість чоловіків і жінок віддає перевагу традиційному вагінальному сексу, який з часом стає нудним. Секс-іграшки допомагають урізноманітнити набридлу класику.

4 місце. Великобританія

Досить довго існував стереотип про мешканців Туманного Альбіону – нібито манірні англійці вкрай негативно ставляться до надмірностей у ліжку. І взагалі вважалося, що жителі Великобританії не здатні на шалені вчинки, як, наприклад, принести до спальні вібратор. Але часи змінюються, а з ними й люди. Сучасні англійці переймають вільне ставлення шведів та норвежців до сексу. Тепер багато англійців легко роблять замовлення в секс-шопах і насолоджуються яскравими сексуальними переживаннями, не боячись здатися розпусними.

5 місце. Нідерланди

У країні тюльпанів секс-шопи зустрічаються чи не частіше, ніж булочні. Велика кількість інтим-магазинів розрахована не лише на самих голландців, а й на туристів із різних країн, які приїжджають до Нідерландів за пікантними розвагами. Наприклад, на вулиці Червоних Ліхтарів в Амстердамі секс-шопи розташовуються буквально на кожному кроці. Варто відзначити, що й самі жителі Нідерландів не відрізняються скромністю та пуританством, тому секс-іграшки в країні мають велику популярність.

Інтимні девайси та аксесуари для сексу сьогодні успішно продаються у різних точках світу. Поки що за кількістю користувачів секс-іграшок лідирують європейці та американці. Але все незабаром може змінитися, оскільки промисловість секс-товарів неухильно розширюється, привертаючи увагу все більшої кількості людей, які прагнуть яскравих відчуттів.